Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence formaların modelleri güzel olmuş ama renkler kötü kullanılmış.
    Yalnız bugün yapılan idmanda giydiklerine bakınca forma ve idman malzemelerinin tam olarak düzene girmediğini düşündüm.
    İnşallah böyledirde en kısa sürede düzeltilir bu eksiklikler.
    En son telkombe tarafından düzenlendi; 11.07.2007, 15:27.

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fotodaki tarihe ne demeli o zaman 11 şubat 2007
      dünde ayni formalari vardi dortmunda karsi oynarken o yüzden dedim ama bu formalar daha yeni model cünkü puma giyen bütün takimlarda bu model var

Yorum

• Biraz önce kulüple görüştüm formalar konusunda.
        Formaların renklerinin birçok taraftar tarfından beğenilmediğini ve Trabzonspor'un formalarında gerçek renklerini kullanmasını beklediğimizi belirttim.
        Görüştüğüm beyde aynen şöyle cevap verdi:
        Vlazznia maçında giyilen formalar geçicidir.Onlar İntertoto'da giyilmek üzere Puma'da istenildi ve aceleyle getirtildi.
        Renkleri kulüp olarak bizde beğenmedik ve zaten bunu Puma'ya şikayet olarak bildirdik.
        Aynı zamanda kendi renk kodlarımızı da onlara gönderdik.

Bende bunun üzerine bu formaların neden satışa sunulduğunu sordum.
        O arkadaşta beğenen olursa formayı alabilmesi açısından Puma'nın formayı satışa çıkarmak istediğini söyledi.
        Ve en kısa sürede yeni sezon ürünlerinin satışa çıkarılacağını da ekledi.

Umarım bu şekilde olur.

Yorum

• işte bu güzel haber.. bi arkadaşımız bizim renk kodlarına göre ayarlamıştı formayı ve gerçekten güzel görünüyordu. inşallah öyle olur..
          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Keşke böyle olsaydı renkler
            bunu kastediyodum
            BORDO MAVİ

Yorum

• inşallah renkler değişir..çünkü bunlar berbat hiç satılmaz ellerinde kalır.değiştirmek zorundalar
              Somewhere along in the bitterness..

Yorum

• ışıktanmıdr nedir burada bil ton farkı var hüseyinin üstndeki daha koyu gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ışıktanmıdr nedir burada bil ton farkı var hüseyinin üstndeki daha koyu gözüküyor.
                  hem ışık hemde hüseyin terli.ıslaklık koyu gösteriyor
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• formaları sekıl olarak ben cok begendım bıraz renk problemı var ama oda cozulur sanırım sızı bılmıyorumda son macta oynanan oyunu hıc begenmesemde bu sene takımdan cok umutluyum hatta yonetımden bıle
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Anlaşılan renkler orijinaline dönecek bizler de rahata ereceğiz. Fakat bizim asıl tepki göstermemiz gereken ve beni geçen seneden beri delirten durum Puma'nın herkese aynı formayı yapması. Yeter artık neden bizim için özeL tasarımlar yapılmıyor. Yap tek tip üniformayı herkese renklerini değiştir sat. Oh ne güzel. Her fırsatta ezikler diye bahsettiğimiz takımlara adamlar özel dizayn formalar üretiyorlar. Sadece bu durum bile isyan etmemize yeterli sebeptir. Bari hiç olmazsa çubuklu forma için bize özel bir tasarım yapmışlardır inşallah.

Ayrıca kurumsal büyük bir kulübün taraftarı olduğum iddiasında bulunarak kesinlikle Puma bize geçici yaptı eh isteyen olursa da bunlar elimizde kalmasın satalım gibi bir uslubu da asla kabul etmiyorum. Biz bunları kabul etmiyoruz taraftarımızı da eşşek yerine koydurmayız deyip kestirip atarsın. Ama nerdeeeee şu anki yönetim vizyon, misyon, kurumsal kimlik ve davranış gibi kelimelerin manalarını bildiğini düşünmüyorum. (Ne de olsa geçen yıl 2. yarının en çok puan toplayan takımıyız bu onlara yeter)))))))
                      Ama yapacak bir şey yok mevcut olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda olduğunu düşünürsek DESTEĞE DEVAM.
                      (Bir de formaların kumaş kalitesi bunu da nasıl kendilerine izah ederiz onu da bilmiyorum hele bir renkler tutsun o da olur inşallah)
                      En son Temel Küçükhüseyin tarafından düzenlendi; 11.07.2007, 16:28.

Yorum

• İlk olarak Temel Küçükhüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlaşılan renkler orijinaline dönecek bizler de rahata ereceğiz. Fakat bizim asıl tepki göstermemiz gereken ve beni geçen seneden beri delirten durum Puma'nın herkese aynı formayı yapması. Yeter artık neden bizim için özeL tasarımlar yapılmıyor. Yap tek tip üniformayı herkese renklerini değiştir sat. Oh ne güzel. Her fırsatta ezikler diye bahsettiğimiz takımlara adamlar özel dizayn formalar üretiyorlar. Sadece bu durum bile isyan etmemize yeterli sebeptir. Bari hiç olmazsa çubuklu forma için bize özel bir tasarım yapmışlardır inşallah.

Ayrıca kurumsal büyük bir kulübün taraftarı olduğum iddiasında bulunarak kesinlikle Puma bize geçici yaptı eh isteyen olursa da bunlar elimizde kalmasın satalım gibi bir uslubu da asla kabul etmiyorum. Biz bunları kabul etmiyoruz taraftarımızı da eşşek yerine koydurmayız deyip kestirip atarsın. Ama nerdeeeee şu anki yönetim vizyon, misyon, kurumsal kimlik ve davranış gibi kelimelerin manalarını bildiğini düşünmüyorum. (Ne de olsa geçen yıl 2. yarının en çok puan toplayan takımıyız bu onlara yeter)))))))
                        Ama yapacak bir şey mevcut olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda olduğunu düşünürsek DESTEĞE DEVAM.
                        (Bir de formaların kumaş kalitesi bunu da nasıl kendilerine izah ederiz onu da bilmiyorum hele bir renkler tutsun o da olur inşallah)

1. degıl ama ıkıncı paragrafa katılıyorum
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• puma oldum olası bu renk ayarını tuturamıyor. hele ilk anlaştığımız sene olanlar neydi öyle
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak telkombe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biraz önce kulüple görüştüm formalar konusunda.
                            Formaların renklerinin birçok taraftar tarfından beğenilmediğini ve Trabzonspor'un formalarında gerçek renklerini kullanmasını beklediğimizi belirttim.
                            Görüştüğüm beyde aynen şöyle cevap verdi:
                            Vlazznia maçında giyilen formalar geçicidir.Onlar İntertoto'da giyilmek üzere Puma'da istenildi ve aceleyle getirtildi.
                            Renkleri kulüp olarak bizde beğenmedik ve zaten bunu Puma'ya şikayet olarak bildirdik.
                            Aynı zamanda kendi renk kodlarımızı da onlara gönderdik.

Bende bunun üzerine bu formaların neden satışa sunulduğunu sordum.
                            O arkadaşta beğenen olursa formayı alabilmesi açısından Puma'nın formayı satışa çıkarmak istediğini söyledi.
                            Ve en kısa sürede yeni sezon ürünlerinin satışa çıkarılacağını da ekledi.

Umarım bu şekilde olur.
                            bence bu soledıklerı tamamen uydurma sezon formalarının rengı buydu tepkı gorunce yenı gelıcek sıparıslerın rengını degıstırcekler tabı yenılerını gelmesı ıcın bunların satılması lazım dedıklerı gıbı olsa bunları pumaya ıade mı etcekler puma bu kadar formayı napıcak bı de sorma ımkanın varsa formaların neden pazar malı gıbı kalıtesız oldugunu sorarmısn

gs ozentısı parcalı forma ıstemıyorum yapılcaksa bıze ozel olmalı gs klasık parcalı formasının taklıdı olmamalı hıc bı ayrıntısı detay gusellıgı yok

Yorum

• bu puma kaç yıl daha bize forma yapacak sponsorluğu ne zaman sona eriyor?
                              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu puma kaç yıl daha bize forma yapacak sponsorluğu ne zaman sona eriyor?
                                İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                PUMA ILE 3 YILLIK IMZA

Trabzonspor yeni sezonda malzemelerini Puma'dan giyecek. Kappa ile olan
                                anlasmayi sona erdiren Bordo-Mavili yönetim, Puma ve Lotto ile yaptigi
                                görüsmeler sonucunda kararini Puma'dan yana kullandi. Puma'dan daha
                                cazip teklif alan Trabzonspor, yeni sponsoru ile 3 yillik anlasma
                                imzaladi. Puma firmasi Trabzonspor’un yeni sezonda tüm malzemelerini
                                karsilamakla birlikte ekstra talepleri yerine getirecek. (KARADENIZ GAZETESI)
                                Yani kaldı bu seneyle 2 yıl daha
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X