Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Düz mavi forma sanırım iptal olmuş

RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İptal edilmemiştir çoğu hazırlık maçında o forma kullanıldı

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O bizim web sitemizin hatası. Antreman formasını mavi forma diye koymuşlar.
          Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• Düz mavi forma sanırım iptal olmuş

http://www.trabzonspor.com/formalar.asp
            Olmadı,Oraya resmini koymamışlar...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ben çubuklu formaları daha çok seviyorum
              ALAN CARLOS GOMES DA COSTA

Yorum

• cubuklu gercekden en güzeli oluyor...
                bordo-mavi renklere cubuklu cok güzel gidiyor...
                ciksin, bir tanede ondan alicam allah izin verirse!
                En büyük TS

Yorum

• İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2.Cİ FORMA GS FORMASIMI YOKSA YANLIŞLIKLAMI OLDU?

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maalesef izmire gelme olasılığı çok düşük. sen de benim gibi trabzondan gelen bir yakınına sipariş vereceksin. gerçi o durumda bir de trabzonda bedenine göre forma bulman lazım. Çünkü trabzonda da forma zor bulunyor
                    çıldırmamak elde degill..izmir deki spor magazalarının bu iş anlayışı delirtecek beni.Puma formamızı sene sonu gormuştüm reyonlarda yine öle olucaktır.. ayrıca tesekur ederim abicim bilgilendirme icin.

Yorum

• merhabalar arkadaşlar nikenın trabzona yaptığı thsirt şapka eşofmanları gördüm gerçekten güzel özellikle kumaşlrı çok hoş yakın zamanda ts clupta satışa çıkacakmış hayırlı olsun hepimize

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bencede çok benzemiş sanki gs forması gibi
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• arkadaslar zeynep gıyıme gelmısmı yenı formalar bılgısı olan varmı ??????
                          maca 4 gun kaldı hala formalar yok ortalıkta yonetımdende bı ses yok olımpıyatta mactan baska organızasyon yokmuuuuuuuuuuuuuu
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Brezilya'nın formaları bana göre kötü olmuş.Logonun olması gerekiyordu en azından, sıradan bir takımın forması gibi gözüküyor..

Olimpiyatlarda logo kullanılması yasak sanırım öyle bir şey duymuştum... Onun için takımlar federasyon logolarını kullanamıyor. İtalya'da logosu yok sadece italia yazıyor.
                            En son OnurKul tarafından düzenlendi; 12.08.2008, 16:13.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hayır trabzonspor un ara renklerı kullanıldı abi

Yorum

• yau su turuncu sari gibi renklerden vazgecin yaaa.. bordo mavi kumasmi bitti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X