''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Formaların şortun içine sokulması hiç hoşuma gitmiyor . Sonuçta futbol oynanıyor burada ve rahat olmalı futbolcular . Resmi bir dairedeki gömlek-ceket uyumu diye bir şey burada yok . Futbolda garipsediğim konulardan birisi budur . Mantığını açıklayan olursa bu düşüncem değişebilir .
Arkadaşlar bende Eskişehirspor'un geçen sezon giydiği forma var. Font geçen senenin fontudur Trabzon formamızın üzerindeki. Ve çok kötü bir baskı. bir yıkamada 6 nın üzerini görüyorsanız biraz renk verdi. Bakalım lige kadar fontlarda değişiklik olacakmı? Ben hiç sanmıyorum.
En son Umut ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 20:02.
UEFA ve FİFA kuralları desem?
Takım içinde belli bir uyum olmalı. Halı saha maçı yapmıyorlar ki. Sevmese de herkes kurallara uymalı ki belli bir düzen olsun.
Kural belli$ herkes formasını şortunun içine sokmalı. Tekmelik takma mecburiyeti gibi net bir uygulama.
Formalarda kullanılan fontlarla ilgili uyarı ve isteklerimizi kırıp dökmeden kulübe iletirsek düzelteceklerini düşünüyorum. Formalardaki sırt numarası ve isimlerin fontları meselesini yine çok çok önceden gündeme getirip paylaşmıştım.
Değiştirmeleri için girişimlerim olacak. Bakalım...
En son a f s tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 20:04.
Formaların şortun içine sokulması hiç hoşuma gitmiyor . Sonuçta futbol oynanıyor burada ve rahat olmalı futbolcular . Resmi bir dairedeki gömlek-ceket uyumu diye bir şey burada yok . Futbolda garipsediğim konulardan birisi budur . Mantığını açıklayan olursa bu düşüncem değişebilir .
forma shortun icine girmeli
almanyada öyle
amatörde oynuyorum ve formayi shortun icine sokmadan maca cikartmiyor hakem
Arkadaşlar bende Eskişehirspor'un geçen sezon giydiği forma var. Font geçen senenin fontudur Trabzon formamızın üzerindeki. Bakalım değişiklik olacakmı? Ben hiç sanmıyorum.
Harika. 10 numara olmuş A.Madrid inki. Aslına bakarsanız takımlar kendi fontlarını basabiliyorlar formalara. Aynı reklam logosu ve amplem gibi. Fenerbahçe kendi fontunu basıyor yıllardır formasına.
dün sorduk kadıköyde
kadıköy nike mağazasına yeni sezonla birlikte gelicekmiş eylülde.
kadıköyde manolyada bu ay sonu gelicekti dediler, onlarda beklemedeler
Kadıköy'de ürünlerimizi satan mağazanın tam olarak nerede bulunduğunu tarif edebilirmisiniz acaba Anadolu yakasında bir de Maltepe'de mi var mağaza
Kadıköy'de ürünlerimizi satan mağazanın tam olarak nerede bulunduğunu tarif edebilirmisiniz acaba Anadolu yakasında bir de Maltepe'de mi var mağaza
E-5 ten Kadıköy istikametine doğru giderken maltepe köprüsüne gelmeden önce sağ tarafta yan yolda Zeynep giyim var. 4 büyüklerin bebek formlalı resmi var binada. En üst katta TS ürünleri var. Oradan temin edebilirsiniz.
Kadıköydeki ise sögütlüçeşme camii nin sırasında sorun orda hemen gösterirler.
Yorum