Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz mavi forma sanırım iptal olmuş
O bizim web sitemizin hatası. Antreman formasını mavi forma diye koymuşlar.Bir gün mutlaka yeniden...
Yorum
-
İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2.Cİ FORMA GS FORMASIMI YOKSA YANLIŞLIKLAMI OLDU?
Yorum
-
İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaalesef izmire gelme olasılığı çok düşük. sen de benim gibi trabzondan gelen bir yakınına sipariş vereceksin. gerçi o durumda bir de trabzonda bedenine göre forma bulman lazım. Çünkü trabzonda da forma zor bulunyor
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.Cİ FORMA GS FORMASIMI YOKSA YANLIŞLIKLAMI OLDU?"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
arkadaslar zeynep gıyıme gelmısmı yenı formalar bılgısı olan varmı ??????
maca 4 gun kaldı hala formalar yok ortalıkta yonetımdende bı ses yok olımpıyatta mactan baska organızasyon yokmuuuuuuuuuuuuuuİstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBrezilya'nın formaları bana göre kötü olmuş.Logonun olması gerekiyordu en azından, sıradan bir takımın forması gibi gözüküyor..
Olimpiyatlarda logo kullanılması yasak sanırım öyle bir şey duymuştum... Onun için takımlar federasyon logolarını kullanamıyor. İtalya'da logosu yok sadece italia yazıyor.En son OnurKul tarafından düzenlendi; 12.08.2008, 16:13.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.Cİ FORMA GS FORMASIMI YOKSA YANLIŞLIKLAMI OLDU?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum