Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi

kimLe anLastiqimiz bence o kadar önemLi deiL ha nike oLdu ha puma sonucda yönetim onLarLa anLasti bir sey biLiyorLarki pumayLa anLastiLar... kaLiteLi yaparLar veya yapmazLar bize düsne görev o formayi gidip satin aLarak takimimiza sahip çikmakdir...

bende nike veya adidasLa anLasiLmasini isterdim.... puma oLdu hadi arkadasLar formamiz çikar çikmaz aLaLim
    [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• kimle anlasirsak anlasalim bize düsen tek bir sey var formayi alip sirtimiza geçirmek

Yorum

• haklisin zaten öyle yapacagiz[img]smileys/smiley20.gif[/img]

Yorum

• zaten puma diye almamazlik etmeyecegiz tabii.ama kaliteli ve guzel olmasi adami fazla sayida almaya iter.konu bu degil zaten.bir arkadas yonetimin bildigi vardir demis sorun bu zaten ben yonetimden supheliyim neye gore puma tercih edildi.ornekleri gordulerde ona goremi yoksa en fazla parayi verene demek dogru olmaz yarin fenerium parayi bassa ona mi verecez formayi.

daha önce de dedigim gibi hem forma hem transferde bu kadar elestiri olmasi yönetime olan guvensizlik.

puma ile nasil anlasildi.ne önerdiler.

nasil bir dizay forma yapilacak.taraftar elbette cuvalida alir.

ole diye cuval mi giyecek yakim.

m.u veya r madrid veya barca taraftari cuval giymedi diyemi nike yada anlasiyo yada adidasla.

bu solediginiz isi duygusallastirmak.benim neyi alacagim degil.a takim sahaya cikinca herkes sikliklarina hayran kalmali.bizim icin degil belki ama bazilari icin renkler ve sekiller onemli.

artik futbol degisti.birakin cuval giyme muhabbetini adam gibi formamiz olsun adimiza yakisan

Yorum

• askerlik yapanlar bilir mourphy kanunlari vardir mehmetçigin el kitabinin sonunda [img]smileys/smiley4.gif[/img]

orada bir madde aklima geldi;

- Üniformasi gösterisli olan taraf kaybeder. [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Anortosis maçi buna örnektir mesela.

sonuçta forma oynamiyor evet ama bazi maçlari forma kazanir, rakip formayi gördügünde psikolojik olarak çöküntüye ve o büyüklügü simgeleyen forma karsisinda ezilmeye baslar, bu bazi maçlarda yer tabi[img]smileys/smiley4.gif[/img]

burada önemli olan taraf maçlarin büyük kisminiformalarin kazanmadigini bizim futbolcularin idrak etmesidir. Dünyanin en güzel formasiyla sahaya çikarsiniz, kendi futbolcunuzda bu güzellik karsisinda büyülenir ve maça konsatrasyonunu saglayamaz denilebilir[img]smileys/smiley4.gif[/img]

benimde gönlümden geçen çok güzel dizayn edilmis bize özgü bir formamiz olmasi, forma gücün simgesi olsada giyenlerde is yoksa pek bir anlami olmaz.
            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

benimde gönlümden geçen çok güzel dizayn edilmis bize özgü bir formamiz olmasi, forma gücün simgesi olsada giyenlerde is yoksa pek bir anlami olmaz.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

her seye itiraz ediyoruz ;lotto dendi sikayet, puma dendi sikayet

benim için markanin hiçbir önemi yok ;renkleri bordo mavi olan herseyi büyük bir gurur ve onurla giyerimde, alirimda [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Edited by: aslihan
              Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
              BMN Tsira TRABZON

Yorum

• Kappanin ürettigi formalarin hic bir extrasi yoktu body gibi olup
                insanin vücuduna oturmasindan baska,Mesela Werder Bremenin formalarina
                bakin bence igrenc demek bile az gelir,hic hosuma gitmiyo,nedenmi
                rengleri berbat..ARTIK SUNU IYI ANLAYALIM KAPPANIN ÜRETTIGI FORMALARIN
                GÜZELLIKLERI RENKLERDEYDI bukadar basit...TS club olcagi zaman herkes
                yine karsi cikti ama gördükki TS CLUBÜN ürettigi formalar ne kalite
                bakimindan nede görünüs bakimindan kappadan asagi kalmadi, hatta bence
                dizayn bakimindan daha iyiydi..... Bu renkler herseye yakisir bunu
                anlayalim artik...
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• kappanin formalari süperdi ya git
                  puma bize 2001 mi neydi yapmisti ben almistim berbatti
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• puma degisti yaaa italyaya yaptigi forma gerçekten de çok güzel

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

zaten puma diye almamazlik etmeyecegiz tabii.ama kaliteli ve guzel olmasi adami fazla sayida almaya iter.konu bu degil zaten.bir arkadas yonetimin bildigi vardir demis sorun bu zaten ben yonetimden supheliyim neye gore puma tercih edildi.ornekleri gordulerde ona goremi yoksa en fazla parayi verene demek dogru olmaz yarin fenerium parayi bassa ona mi verecez formayi.

daha önce de dedigim gibi hem forma hem transferde bu kadar elestiri olmasi yönetime olan guvensizlik.

puma ile nasil anlasildi.ne önerdiler.

nasil bir dizay forma yapilacak.taraftar elbette cuvalida alir.

ole diye cuval mi giyecek yakim.

m.u veya r madrid veya barca taraftari cuval giymedi diyemi nike yada anlasiyo yada adidasla.

bu solediginiz isi duygusallastirmak.benim neyi alacagim degil.a takim sahaya cikinca herkes sikliklarina hayran kalmali.bizim icin degil belki ama bazilari icin renkler ve sekiller onemli.

artik futbol degisti.birakin cuval giyme muhabbetini adam gibi formamiz olsun adimiza yakisan
                      Walla yazdiklarindan ben birsey anlamadim...Umarim diger renkdaslarim anlamistir...

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                        <T>
                        <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

Renkdaslar

Forma sponsorukonusunda eger ki Puma'yla anlasildiysa umarim formalar bordo-mavi renklerimizdendolayi güzel olur.Ama demek istiyecegim burada nasilBrezilya denilince akla nasil sari formalari, Arjantin denilince çubuklu mavi-beyaz ya da hollanda deyince turuncu forma akla geliyorsa iste Trabzonspor'umunformasida bu güzellikte ve daimi olur insallah...</TD></TR>
                        <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                        Hep YEK, hep Teksin... Mezara kadar !

Yorum

• bordo mavi çubukluyu güzel yapsinlar baska bisey istemiom diger formalarin da ilginc tasarimlari olsun. ve 3. renk turuncu deil beyaz olsun. beheyyy halamin da&nbs p; olsun oda amcam olsun
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak muratdinc tarafından gönderildi
                            puma degisti yaaa italyaya yaptigi forma gerçekten de çok güzel

ins. degismistirde bize gzl forma yaparlar

Yorum

• İlk olarak atagulep34 tarafından gönderildi
                              <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
                              <T>
                              <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

Renkdaslar

Forma sponsorukonusunda eger ki Puma'yla anlasildiysa umarim formalar bordo-mavi renklerimizdendolayi güzel olur.Ama demek istiyecegim burada nasilBrezilya denilince akla nasil sari formalari, Arjantin denilince çubuklu mavi-beyaz ya da hollanda deyince turuncu forma akla geliyorsa iste Trabzonspor'umunformasida bu güzellikte ve daimi olur insallah...</TD></TR>
                              <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                              <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                              <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>

Çok güzeL bir yere deginmissin ama ben formamizin kaLiteLi bir kumastan da yapiLmasini istiyorum. MeseLa kappa formamiz gibi...

www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• walla görcez nasil yapacaklar gerçi önemli olan sadece bordo mavi renkler gerisi yalan
                                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X