Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankarasporun çubuklu forması var bizim ise gece giyeceğimiz paçavra ,inanın sevincim kursağımda kaldı.

Turuncu formamız ise ankaraspor kalecisi GÖKHAN ın kaleci forması bakın isterseniz.

Ayrıca bordo olan formamız 3.kalecileri EVREN in yeşil formasının aynısı.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acaba formalar soldaki gibimi cikacak yoksa sagdaki gibimi merak ediyorum ..
      Umarim sagdaki gibi cikar amblemin ayni hizada oldugu ve reklamin göbekte olmadigi bir sekilde ..

sağda logolar aynı hızada solda barz ts logosu aşağıda. serkanda olmasın bir yamukluk???

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen nerde gördün onu, barcelona veya baska bir takim kendimi dikiyor amblemi üstüne, sen bana ilk basta söyle bir sen barcelonanin manchsterin ve hertha berlinin formasini sade halini hic biryerde gördünmü yani logosuz ve amblemsiz ben sahsen hic görmedim cünkü nike onlara özel yapiyor formalari, anlamiyorsunuzki siz bizim formalar standart forma heryerden alabilirsin onlari üstünde birsey olmadan yani
        Sizin amacınız nedir ben anlamış değilim ama forumu ikiye böldüğünüzü söyleyebilirim . Üstelik yalan yanlış bilgilerle ! Önceki sayfalarda Ankaraspor'un formalarını koydular ve Barça'nın geçen sezonki formasıyla aynı tasarımı vardı sadece renkleri değişikti . Eee burada ben bir Barça farkı göremedim ne olacak bu durumda şimdi ? Bu sene yetişmediği için bize hazır koleksiyondan forma yolladılar ama adı üstünde bunun adı Nike . Yaptığı tüm formaların kumaşı kaliteli . Üstelik bunu resmi sitemiz de açıkladı Dri-Fit teknolojisi olacak formalarımız diye . Siz önceden burada ikinci kalite olacak diyerek forumu karıştırmamış mıydınız ? Eee bu konuda da hatalı çıktınız ! Şu an size inanan kişiler var ben buna yanıyorum . Size inanarak forumu daha fazla karıştırıyorlar .

Sanki millet özellikle buraya kavga etmek için giriyor ya şu an ben bunu görüyorum bu başlıkta ve üzülüyorum bu duruma .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Formalar 1 ay önce zaten belliydi:

Fakat avea'nin bukadar büyük olacagini, Trabzonspor ambleminin Puma'nin yapistirma amblemi olacagini malesef bilemezdim

Bu sezon çubuklu formanın olmaması yıktı beni : S
          Ne güzelde duruyor orda çubuklu forma...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sizin amacınız nedir ben anlamış değilim ama forumu ikiye böldüğünüzü söyleyebilirim . Üstelik yalan yanlış bilgilerle ! Önceki sayfalarda Ankaraspor'un formalarını koydular ve Barça'nın geçen sezonki formasıyla aynı tasarımı vardı sadece renkleri değişikti . Eee burada ben bir Barça farkı göremedim ne olacak bu durumda şimdi ? Bu sene yetişmediği için bize hazır koleksiyondan forma yolladılar ama adı üstünde bunun adı Nike . Yaptığı tüm formaların kumaşı kaliteli . Üstelik bunu resmi sitemiz de açıkladı Dri-Fit teknolojisi olacak formalarımız diye . Siz önceden burada ikinci kalite olacak diyerek forumu karıştırmamış mıydınız ? Eee bu konuda da hatalı çıktınız ! Şu an size inanan kişiler var ben buna yanıyorum . Size inanarak forumu daha fazla karıştırıyorlar .

Sanki millet özellikle buraya kavga etmek için giriyor ya şu an ben bunu görüyorum bu başlıkta ve üzülüyorum bu duruma .

burada amaç kavga değil sen nasıl fikrini söylüyorsan bende aynı şekilde söylüyorum ayrıca ben anlamam Dri-Fit falan ben formaya baktığım zaman güzel birşeyler görmek isterim..kaldı ki serkandan başka forma tanıtımı yapacak kalmadı mı ? ve son olarak bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama birde fenerbahçenin forma tanıtımını izleyin farkı anlayın

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sezon çubuklu formanın olmaması yıktı beni : S
                Ne güzelde duruyor orda çubuklu forma...
                Kim dedi olmiyacak diye?

6 ay sonra kalin cubuklu formamiz cikiyor.
                .

Yorum

sen bu formalara 1. kalite söyliyorsan
                  kusura bakma ama ozaman senin dünyadan hic haberin yok
                  bilmiyorum ama avrupada her spormagazda bu formalar var
                  2 sene önce ciktilar....
                  eger bize hazir kolleksiondan forma veriyorsalar bu senenin formalarini versinler
                  depoda kalan formalari degil..

Yorum

• ya arkadaslar formanın markası yada güzelligi ne kadar önemli sizin icin bu kadar tartısıyorsunuz ben sadece turuncu formayı begenmeyen olursa ona eywallah derim bakınca aklıma trabzonspor gelmiyor formalar iyi yada kötü ama zaten formaları almaktaki amacımız klübe katkı saglamak
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Formalarımız yukarıdaki linkte gösterilenlerin aynısı galiba

Serkan'ın üstünde çirkin görünse de fena değil bence.

Zaten ilerleyen zamanlarda daha değişik modelleri de satışa sunulacaktır.(Puma da olduğu gibi)

Beğenmeyenler TSclublarda geçen sezonun formaları 15-20-30 ytl gibi fiyatlara satılıyor alabilirler.

Lütfen tartışmaları bırakıp şampiyonluğa odaklanalım

7.............7............7............7............7..........7...
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

ben nerde hatali ciktim. ilk basta bir onu kanitla ltfn.
                        ben hala kalite farki oldugundan eminim. sen bi barca formasini yakindan incele kardes.
                        Dri-Fit teknolojisi - bütün nike formalarinda var. kalite farkina gelince. nike'nin iki kumas farkinda ürettigi formalar var.. bi süper kalite, bi standard kardesim - bizimkiler standard - forma katalogundan siparis verebiliyosun, ayni renkteki formalari. ben kavga icin burada degilim, TS icin en iyisini istiyorum. sana bir örnek, sizin dediginiz gibi nike'nin iki üc tane kumas farki var, mesela sen bir sony'den televizyon alirken, orda nasil fiyat farklari varsa KALITEDEN KALITEYE ayni formalardada var. bizimkilerde ucuz diye, bizede bunlari verdiler, ama sen anlamak istemiyosun kardes. seninle hem zaten kavga eden yokki, etmekte istemiyorum...

Yorum

• Logo böyle yapılır

Forma da böyle
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kim dedi olmiyacak diye?

6 ay sonra kalin cubuklu formamiz cikiyor.
                            6 ay sonra lig bitecek bari biraz daha uğraşıp önümüdeki sezona müthiş bir çubuklu hazırlasınlar.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu formayi tek gecerim. Anlasilan yine bunu giyecegiz bu sene. Yenileri begenmedim

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• mail atın sadri başkana. "başkanım alacağız bu formaları ama sevdiğimizden değil, sırf senin güzel hatrına" diye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X