turuncuyla ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum sanki diğer formalar şahane olmuş da turuncu forma niye yapıldı diyorsunuz.Her takımın üçüncü bir renk forması vardır bu beyaz da olur siyahda olur turuncuda olur.
formalar şöyle böyle mazereti diye birşey olamaz.bordo mavi çuval bulsanız alacaksınız eğer başkalarına bakıp iç geçirmek istemiyorsanız.zorla konuşturmayalım birbirimizi anlaması gerekenler anlasın lütfen.bize düşen ne olursa olsun bu formaları almaktır.
Alacağız elbette ...
Sadece bu formaların Trabzonspor'a yakışmadığını söylüyoruz ...
Bordo-Mavi çuvalı sen giyersin ben giyerim daha kaç kişiye giydireceksin ...
Gerçekçi olalım biraz ...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
bence en güzel formayı kappa yapmıştı estetik olarak. kappa nın turuncusu ile nike nin turuncusu arasında bu kadar fark varsa o renkten değil dizayndan. bu zevktir belki ama, kappa zamanında insanlar formaları güncel hayatlarında kullanıyordu. yahu bu formayla kim çıkar taksime gezmeye? şahsen ben çıkmam..
bence en güzel formayı kappa yapmıştı estetik olarak. kappa nın turuncusu ile nike nin turuncusu arasında bu kadar fark varsa o renkten değil dizayndan. bu zevktir belki ama, kappa zamanında insanlar formaları güncel hayatlarında kullanıyordu. yahu bu formayla kim çıkar taksime gezmeye? şahsen ben çıkmam..
en önemlisi bence o kappa formalarini trabzonsporlu olmiyanlarda begeniyordu ve aliyordu niye güzel diye üstüne bakmiyordu trabzonspor formasi diye güzel diye aliyordu, ins seneye daha güzel olur
en önemlisi bence o kappa formalarini trabzonsporlu olmiyanlarda begeniyordu ve aliyordu niye güzel diye üstüne bakmiyordu trabzonspor formasi diye güzel diye aliyordu, ins seneye daha güzel olur
Desene kaldık yine başka bahara ...
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
bana ne machester'dan barcelona'dan beni Trabzonspor ilgilendirir ve yorumu mu Trabzonspor'a göre yaptım
ozaman sen trabzonsporun formasini niye barcelona kalitesinden istemiyorsun
eger seni sirf trabzonspor ilgilendiryorsa TRABZONSPORUN icin en iyisini isticeksin
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
ozaman sen trabzonsporun formasini niye barcelona kalitesinden istemiyorsun
eger seni sirf trabzonspor ilgilendiryorsa TRABZONSPORUN icin en iyisini isticeksin
evet en iyisini istiyorum ama bu bir tek benim isteğimle olmaz
herkes isterse tüm herkes görür gücümüzü
Yorum