Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Apple ve Nike'ın Türkiye için benzer bir kaderleri var. İkisi de dünyada çok güçlü markalar fakat Türkiye temsilcilerinin performansının dünya ile alakası yok.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ts Club'a uzun zamandan sonra ilk defa dun gittim. Cubuklu zaten alacaktim da, yine de bir formalara bakayim dedim. Beyaz'in kaliteli oldugunu biliyorduk ama turuncu da gercekten kalite ve gorunum olarak fena degil; malesef giymeyecek olmamiz kotu. Sortlara da bir goz attim malesef Bordo ve Mavi Sortlarimiz kotu, siradan sortun ustune sadece TS ve nike amblemi basmislar. Beyaz sortlar ise Barcelona, Juve vs sortlariyla ayni kalite ve gorunumde tabi fiyati da buna bagli olarak 45 TL'ydi..
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• allahım beyaz şort giyin lütfen artık sürekli hale gelsin duyun sesimizi lütfen..
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak _BlackSea_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          allahım beyaz şort giyin lütfen artık sürekli hale gelsin duyun sesimizi lütfen..
          Kesinlikle abi bordo-mavinin altina en guzel giden sort.. Yine gider maviyle cikarlar
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu forma git gide güzel görünmeye başladı.

Mavilerin tonları ayarlanabilrse gerçekten mavi şort'un yakışabilceğini düşünüyorum.
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bütün takımlar sezon başında iç ve dış sahada giyecekleri forma modellerini futbol federasyonuna bildiriyor. Futbol federasyonu resmi sitesinde bir kitapçık olarak tüm takımların forma modellerini yayınladı.

Gençlerbirliği'nin iç saha formaları biri çubuklu olmak üzere, kırmızı üst forma ve siyah şorttan oluşuyor. Trabzonspor'un dış saha formaları ise beyaz ve parçalı forma. Yedek formamız turuncu, Gençlerbirliği'nin yedek forması beyaz renk.

Öncelik evsahibi takımda olduğuna göre büyük ihtimalle beyaz forma ile mücadele ederiz. Bu akşamki maçta bakalım karşımıza nasıl bir kombinasyon çıkacak.

Yorum

• beyaz ve parçalı geçen senede kulanıldığı için hiç itemiyorum bu sezon

ve forma ne olursa olsun beyaz şort giyilmesini tercih ederim
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Cubuklı her zaman Mukemmel
                  Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bütün takımlar sezon başında iç ve dış sahada giyecekleri forma modellerini futbol federasyonuna bildiriyor. Futbol federasyonu resmi sitesinde bir kitapçık olarak tüm takımların forma modellerini yayınladı.

Gençlerbirliği'nin iç saha formaları biri çubuklu olmak üzere, kırmızı üst forma ve siyah şorttan oluşuyor. Trabzonspor'un dış saha formaları ise beyaz ve parçalı forma. Yedek formamız turuncu, Gençlerbirliği'nin yedek forması beyaz renk.

Öncelik evsahibi takımda olduğuna göre büyük ihtimalle beyaz forma ile mücadele ederiz. Bu akşamki maçta bakalım karşımıza nasıl bir kombinasyon çıkacak.
                    Iyı bır tahmın olması dılegıyle
                    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu forma git gide güzel görünmeye başladı.
                      Formadaki mavi, şortdaki mavi ve logodaki mavi birbirinden farklı
                      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sevgili İhsan, burada binlerce kez konuşuldu. Arma ve reklam baskılarını TRABZONSPOR kulübü yapıyor. Artık kime yaptırıyor bilmem.
                        Onur ben de defalarca soruna odaklanınlması gerektiğini yazdım, ama bir defa daha yazmam gerekiyormuş demekki.

Nike'ın da hatası var, madem kendi logonu nakışla işleyebiliyorsun, tam da öyle kulüplerin logolarını da o şekilde yap ki itibarın çizilmesin; kulübün de hatası var ki kabuledilemez hatalar var hemde, armayı niçin yapıştırıyorsun işlemek yerine, haydi yapıştırdın barikalieli bir yapıştırıcı kullan bari.

Ben sorunu bir kez daha işaret ediyorum; sizler ise beni...Ortada sorun var ve birden fazla da müsebbibi, buraya odaklanın... Bizler büyük akımız diye yırtınırken, adamlar ibbyle aynı tip ve kalite fomaları bize giydirip, sahada cevaplarını veryorlar: "Bu kadar büyüksünüz işte..."
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hamsi vs Piranaların olduğu tişörtten bidaha nezaman çıkacak (internetten almak için) bilgisi olan???
                          ....................
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Mavi sort yerine bence bordo daha güzel olurdu yada beyaz mükemmel olurdu...bu mavi pek uymadi...
                            #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                            Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Beyazda niye bu kadar ısrar ediliyor anlam veremiyorum.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bütün takımlar sezon başında iç ve dış sahada giyecekleri forma modellerini futbol federasyonuna bildiriyor. Futbol federasyonu resmi sitesinde bir kitapçık olarak tüm takımların forma modellerini yayınladı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X