Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
    <T>
    <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
    <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Kemer alti tekstil[img]smileys/smiley4.gif[/img]</TD></TR>
    <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
    <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
    <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• Eskiden satin aldigimiz Aston Villa formalariyla maça çikarmisiz, simdi de sponsor begenmiyoruz.
      Türk\'üz türkü çagiririz.

Yorum

• İlk olarak Amasyali tarafından gönderildi
        Eskiden satin aldigimiz Aston Villa formalariyla maça çikarmisiz, simdi de sponsor begenmiyoruz.

Begenmezler tabi burada herseye muhalefet olmak icin bulunanlar var..

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
          İlk olarak Amasyali tarafından gönderildi
          Eskiden satin aldigimiz Aston Villa formalariyla maça çikarmisiz, simdi de sponsor begenmiyoruz.
          Begenmezler tabi burada herseye muhalefet olmak icin bulunanlar var..

hatta öyle bir durum ki daha klübe adimini atmamis hocayi gelmeden,futbolcuyu daha görüsme yapilirken elestiren...

ama sadece elestiren fikirleri elestiri olan ama hiç sunuda söyle yapsak güzel olur demeyen...
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• ARTIK ELESTIRMEK BILE SUÇ OLDU.RESMI SITEDE FORUM KAPATILDI.NE BU ELESTIRI TAHAMMÜLSÜZLÜGÜ. RONALDO ALINDI DA LAF EDNMI OLDU.YADA NIKE LA ANLASILDI ISTEMEYEN MI OLDU.50 000 STAD YAPILDI BURUN MU KIVIRDIK.

PUMA ILE DAHA ONCE CALISTIK.O ZAMAN KI FORMALAR VE RENKLER KOTUYDU. YINE AYNISI OLACAK BUYUK IHTIMAL.ÇÜNKÜ RENKLERDE STANDART YOK. PUMA DIZAYN KONUSUNDA AYAKKABILARI GIBI TEKSTILDE IYI DEGIL. BIRDE PAHALI BIR MARKA. BJK FORMASINIDA ONLAR YAPMAMISMIYDI.

HER SEY SUPER TRANSFERLER YONETIM AMA BIZ RAHATSIZIN O YUZDEN HUZURSUZLUK YARATIYORUZ.

Yorum

• arkadaslar puma son yillarda cok degisdi bunun kör sultan bilen farkina vardi puma ilerde adidasla nike len ayni ligde savasmak istiyor ve bunu yapabilmek icin trabzon gibi büyük camiyalara büyük ilgi gösteriyorlar görmedinizmi adamlar son saniyeye kadar savasdilar bizden lisans alabilmek icin eminmki pumaya bi sans vermeliyiz son 5 yilda puma cok degisdi ve dünyanin spor markasinda 3 numarasi . görürsünüz puma sizi utandiracak puma icin biz simdi onlarda lisansi olan en büyük 5 camiyadan biriyiz bizim icin her seyi yapacaklardir göreceksiniz

ve
              » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
              <O:P></O:P>
              » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
              » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
              » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
              *********************************************************Edited by: perhaps
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @selcuk

Bu kadar iyimserlik... Tebrik ederim.Insallah düsündügün gibidir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Iyi ya Puma olmasi Lotto olmasindan çok daha iyidir. Daha önce de Puma ile anlasmamiz vardi. Hatirliyorum da büyük bir heyecan ile ilk orjinal TS formami Puma'dan almis ayni gün aksami TV den Trabzonsporun Kappa ile anlastigini duyunca büyük bir hayal kirikligina ugramistim....[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                  M. Akif ERSOY

Yorum

• Abi o zaman sen bi puma daha al.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• ohh be iste budur yönetim benden 1 arti aldin dünya kupasindaki takimlarin formalarini gördüm hosuma gitmisti...bizim için daha iyisini yapacagindan eminim pumayi seviyorum bu arada bi sorum var formalar ne zaman satisa çikacak hemencik almam lazim
                      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

ARTIK ELESTIRMEK BILE SUÇ OLDU.RESMI SITEDE FORUM KAPATILDI.NE BU ELESTIRI TAHAMMÜLSÜZLÜGÜ. RONALDO ALINDI DA LAF EDNMI OLDU.YADA NIKE LA ANLASILDI ISTEMEYEN MI OLDU.50 000 STAD YAPILDI BURUN MU KIVIRDIK.</font>

PUMA ILE DAHA ONCE CALISTIK.O ZAMAN KI FORMALAR VE RENKLER KOTUYDU. YINE AYNISI OLACAK BUYUK IHTIMAL.ÇÜNKÜ RENKLERDE STANDART YOK. PUMA DIZAYN KONUSUNDA AYAKKABILARI GIBI TEKSTILDE IYI DEGIL. BIRDE PAHALI BIR MARKA. BJK FORMASINIDA ONLAR YAPMAMISMIYDI. </font>

HER SEY SUPER TRANSFERLER YONETIM AMA BIZ RAHATSIZIN O YUZDEN HUZURSUZLUK YARATIYORUZ.</font>
                        Elestirmek niye suç olsun, biz de sizi elestiriyoruz iste. Bize tahammülsüz diyorsunuz ama her seye muhalifleri elestirince en çok onlar parliyor.
                        Naber?

Yorum

• [img]uploads/units/2006-06-09_101103_puma.jpg[/img]

surda bide bordo mavi olacak simdi tamam

[ille d' 7]

Yorum

• bu formayi bordo mavi yapsinlar. kosta rika armasi yerine de altin sarisi küçük güzel bir TS amblemi. giymede yaninda yat.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            Sevdim Seni Bir Kere
                            Baskasini Sevemem
                            Deli diyorlar bana
                            Desinler degisemem

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

@selcuk

Bu kadar iyimserlik... Tebrik ederim.Insallah düsündügün gibidir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

baksana 35 sayfa boyunca lottoydu ve puma basdan sona kadar ismi gecdi burdan belli oluyorki adamlar savasdilar bizim formayi yapabilmek icin bukadar caba gösterib kimse kötü tasarim yapmaz bide renklerin kizanlar var ama unutmayinki renkleri secen yönetimdir ben eminimki iyi tasarim yapacaklar
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bir kaç tane PUMA formasi [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X