evet sadece sabır hersey mukemmel olucak buna ınanın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
şimdi puma kendi içinde çelişki yaşıyor bir yıl arayla ürettikleri formalar ve aralarında ki renk farkı ben anlamadım ne yapmaya çalışmışlar bunlar bu işleri yaparken yönetim ne yapmakla meşgul idi???şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea f s gününün tamamını ts ürünü hazırlamakta geciriyo sanırım
Yakışır mı?
Bence yakışır.
Yorum
-
ALi fuat abi bu gidişle yaz boyu çalışıp kazandığım tüm para nike gideceğe benziyor yaw
2 adet forma tshirt eğer yaparlarsa mavi ve bordo polar aldığımız ayakkabıda cabasıöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel olmuŞ seni nike FİrMasINda İşe başlatalım
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz mı?
Bence olur.
Hem de güzel olur.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç olur mu hocam yaa, arkasına ikinci kalite nike logosu koymuşsun.
Logonun nesi ikinci kalite?TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç olur mu hocam yaa, arkasına ikinci kalite nike logosu koymuşsun.
Barcelona'da bu kalitede satılıyor da o yüzden sordum.
Yeni modellerin siparişini verdik gelecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum