İlk olarak adilakif tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak adilakif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle350TL lik formadan aldim, bugun geldi. Formanin arkasi ne onunun deseni farkli. Kollardaki desen ile on taraf ayni. Arka taraf cok soluk. Cansiz. Iki farkli kumak kullanilmis gibi. Bu normal mi?
Ayrica Ismimin son farfini yamuk ve diger harflerden mesafeli bir sekilde hatali yazmislar. Bunu duzelttirme sansim var mi?
[ATTACH]21357[/ATTACH]
Yorum
-
Macronun Trabzonun yoresel mirasiyla yaptigi tasarim dokunuslarini cok seviyorum. Umarim bu sene de Macronla devam ederiz. Ozellikle kesanli forma dunyada dahi ses getirmisti.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak leoyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene alternatif forma Sürmene temalı olacakTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak leoyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene alternatif forma Sürmene temalı olacak
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalın çubuklu ve kollar çapraz kesim olacakmış. Çapraz kesimden kastım kappanın kol modeli gibi düşünün.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGibi
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalın çubuklu ve kollar çapraz kesim olacakmış. Çapraz kesimden kastım kappanın kol modeli gibi düşünün.İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGibi
Yorum
-
İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalın çubuklu derken 18-19 gibi 3 çubuk değildir umarım
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn az bir tanesi yakasız olmalı bence. Hepsinden önemlisi artık bayrağın yerini akıl etmişlerdir diye umuyorum. Malum 6 aydır lideriz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum