Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adilakif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    350TL lik formadan aldim, bugun geldi. Formanin arkasi ne onunun deseni farkli. Kollardaki desen ile on taraf ayni. Arka taraf cok soluk. Cansiz. Iki farkli kumak kullanilmis gibi. Bu normal mi?
    normal benimki de böyle sırtta farklı bir tür kumaş kullanılmış

Yorum

• İlk olarak adilakif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      350TL lik formadan aldim, bugun geldi. Formanin arkasi ne onunun deseni farkli. Kollardaki desen ile on taraf ayni. Arka taraf cok soluk. Cansiz. Iki farkli kumak kullanilmis gibi. Bu normal mi?

Ayrica Ismimin son farfini yamuk ve diger harflerden mesafeli bir sekilde hatali yazmislar. Bunu duzelttirme sansim var mi?
      [ATTACH]21357[/ATTACH]
      arka ve ön kumaş farklı

Yorum

• Macronun Trabzonun yoresel mirasiyla yaptigi tasarim dokunuslarini cok seviyorum. Umarim bu sene de Macronla devam ederiz. Ozellikle kesanli forma dunyada dahi ses getirmisti.
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• bu sene alternatif forma Sürmene temalı olacak
          Ahval Paranormal

Yorum

• İlk olarak leoyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu sene alternatif forma Sürmene temalı olacak
            Pide mi biçak mi ? =)
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak leoyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu sene alternatif forma Sürmene temalı olacak
              hocam 14 yılda neden 39 mesaj

Yorum

• Yeni sezonda çubuklu forma bekleniyor

Yorum

• Kalın çubuklu ve kollar çapraz kesim olacakmış. Çapraz kesimden kastım kappanın kol modeli gibi düşünün.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalın çubuklu ve kollar çapraz kesim olacakmış. Çapraz kesimden kastım kappanın kol modeli gibi düşünün.
                    Gibi

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gibi

Levantenin forması gibi ama yakası böyle değil. PAOK'unkini andırıyormuş.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kalın çubuklu ve kollar çapraz kesim olacakmış. Çapraz kesimden kastım kappanın kol modeli gibi düşünün.
                        İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gibi
                        kalın çubuklu derken 18-19 gibi 3 çubuk değildir umarım

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kalın çubuklu derken 18-19 gibi 3 çubuk değildir umarım
                          farklı bir şey olacak diyorlar. efsane dönemlerden bir forma yapılacakmış. bu senekilerden çok daha güzel olacağı kesinmiş. yakasız olacakmış galiba ikisi. alternatif daha önce macronla kullanılmamış bir renk ve model olacakmış.

Yorum

• Yakasız formalar istedim üç formayı da yakalı yaptılar bu sezon. Lütfen artık

Yorum

• En az bir tanesi yakasız olmalı bence. Hepsinden önemlisi artık bayrağın yerini akıl etmişlerdir diye umuyorum. Malum 6 aydır lideriz
                              30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                              8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En az bir tanesi yakasız olmalı bence. Hepsinden önemlisi artık bayrağın yerini akıl etmişlerdir diye umuyorum. Malum 6 aydır lideriz
                                Bayrak tam göğüsün ortasına konulacak şekilde bir düzenleme yapılmıştır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X