Antremana maç formalarıyla çıksınlar beğenmedim antreman ürünlerini. Katalog ürünleriyse tamam çalışılmış ürünlerse formalardan ilham almalarını beklerdim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi siteye baktım da, ürünler fotoğraflarda kötü ancak videolarda güzel görünüyor. Bu bir tek bende mi fark ediyor acaba?
Yorum
-
-
forma olarak pek begenilmese ya da istenmese de böyle idman kiyâfeti olarak lâci çok iyi yaa, hocanin giydigi çok klas... onun açik mâvilisi misal klas durmaz, disarida sürekli giymek istemem ben sahsen, ama bunu her yerde her gün giy anasini satayim, çok iyi be
ama su vestel yazisi bâri burda biraz daha ufak olsa bee,, hayret yaa, itici duruyorEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 28.06.2021, 21:00.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
E3YebMEXMAUDF0N.jpg
Font konusunda bir çalışma var diye biliyorum. Görselde gördüğümüz fontu sahada görebiliriz. Umarım bunu yapabilirler. Olursa her şeyiyle harika bir set olur bu sene.
Yorum
-
İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]20686[/ATTACH]
Font konusunda bir çalışma var diye biliyorum. Görselde gördüğümüz fontu sahada görebiliriz. Umarım bunu yapabilirler. Olursa her şeyiyle harika bir set olur bu sene.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum