Turuncuyu Kappa yapmadı, TSClub yaptı diyebiliyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuruncuyu Kappa yapmadı, TSClub yaptı diyebiliyorum.
Kappa bir senelik sözleşmesi daha olmasına rağmen, TS Club projesi için hakkından feragat etmişti. Daha sonra TS Club da turuncu formanın başka bir modelini üretmişti.
Yorum
-
Bakın Taraftarı Düşünen Yönetim Nasıl Olurmuş?
14 bin yağmurluk
22 Temmuz 2008 12:03
Yönetim kurulu maraton tribün çatısını kaldırarak 1200 koltuk daha kazanmayı hedefliyor.
14 bin yağmurluk
Trabzonspor yönetimi maraton tribünde bulunan çatıyı kaldırıyor. Maraton tribün çatısını ayakta tutan direklerin seyircilerin maç izlemesine engel olması üzerine gelen şikayetler nedeniyle yönetim çatıyı kaldırma kararı aldı. Çatının kaldırılması halinde maraton tribün direklerin kapladığı alanda 1200 seyirci kapasiteli yer daha açılacak. Bordo mavili ekibin yönetimi çatıyı kaldırarak tribünde oluşacak 1200 seyirci kapasiteli yeri de kombine bilet olarak satışa sunacak.
14 BİN YAĞMURLUK DAĞITILACAK
Maraton tribün çatısının kaldırılmasıyla birlikte yağmurlu günde bordo mavili yönetim taraftarı da düşündü. Bordo mavili yönetim bu tribünden kombine bilet alanların yağmurdan etkilenmemesi için toplum 14 bin adet yağmurluk yaptırdı. Maçların başlaması ile birlikte yağmur yağan bir günde oynanacak maçta yönetim kombine bilet sahiplerine yağmurdan korunmaları adına ücretsiz olarak birer adet yağmurluk hediye edecek.
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKappa forma hala satiliyor:
Football Shirts, Football Kit and Football Strip : - Buy official football shirts from Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, international kits and more. Largest selection of football kits online. Personalise with official printing. Worldwide delivery.
Bu arada Kappa bize nezaman turuncu forma yapti ?!verdıgın lınktekı ıle nike forma alırım
Yorum
-
Ben hiç arkası yazılı forma görmedim şu ana kadar TS Club'larda. Hepsi boş. Alıyorsun, istersen yazdırıyorsun. Halbuki Yattara, Colman, Song forması satamazsan ne satacaksın? Bastır 10-20'şer tane, en kötü ihtimalle seneye yarı fiyatına sat, hepsi elinde kalsın, ki kalmaz.
Ben isim yazılmış formayı almak için ikinci kez oraya gidecek zamanı nerden bulayım? Kendi ismini çok isteyen varsa netten yazdırsın.
"Adamlar şu kadar Carlos forması sattı" diyoruz, Yattara kaç satardı bilmiyoruz. Denemedik ki!
Yorum
-
Bu konuda kulübe mail atsak bir işe yarar mı Emrah abi?
Ya da neler yapılabilir?
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hiç arkası yazılı forma görmedim şu ana kadar TS Club'larda. Hepsi boş. Alıyorsun, istersen yazdırıyorsun. Halbuki Yattara, Colman, Song forması satamazsan ne satacaksın? Bastır 10-20'şer tane, en kötü ihtimalle seneye yarı fiyatına sat, hepsi elinde kalsın, ki kalmaz.
Ben isim yazılmış formayı almak için ikinci kez oraya gidecek zamanı nerden bulayım? Kendi ismini çok isteyen varsa netten yazdırsın.
"Adamlar şu kadar Carlos forması sattı" diyoruz, Yattara kaç satardı bilmiyoruz. Denemedik ki!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
arkadaslar trabzonspor.mobi nın haberıne gore yenı nıke formalar 25 temmuzda satısa sunuluyor. formalar normalde hazır fakat trabzonspor amblemı daha uzerlerıne dıkılmemıs. bu yuzden calısmalar suruyor. ayrıca nıke ılk etap ıcın trabzonspora 7.000 adet forma dagıtacakmıs. bırde formaların fıyatı ortalama olarak 80 ytl cıvarında olacakmıs. trabzonspor.mobi nın haberıdır.
anlasılan beklemeye devam
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı ortak payda olan Trabzonspor sevgisi etrafında buluşan arkadaşlar sakin olalım önce.
Herkes aynı güzellikleri istiyor, fakat söyleyiş tarzımız, algılarımız birbirimizi -istemeden- yok yere kırmamıza neden oluyor.
Nike'ın aynı kalitedeki Barcelona ve Milli Takım formalarını göz önüne alıp değerlendirirsek tahmin edilen rakamlar makul. Ayrıca rakiplerimizin forma fiyatları ile de karşılaştırılınca yine makul geliyor fiyatlar.
Seneler önce Kappa'nın orijinal formasının 80 milyona satıldığını hemen unuttuk. Hem kaliteli olsun istiyoruz, hem kulübe faydamız olsun istiyoruz, ister istemez bunun belli bir bedeli olacaktır. Sponsorlar bize katkı sağlayan firmalar, bundan kaçış yok. Fakat yine bu sayfalarda paylaştığım gibi sponsor logoları tasarımın bir parçası olarak daha zarif kullanılmalı. Keşke daha çok sponsorumuz olsa Milli Takım gibi. Ya da keşke o kadar güçlü olsak ki sponsora ihtiyacımız olmasa.
Üstelik taraftar forması uygulaması ile korsanın önüne de geçilmiş olacak. Herkes gibi ben de isterim fiyatlarımız makul olsun, sürümden kazansınlar hatta çocuk ürünlerinden hiç kar almasınlar diye ama bazı şeyler zamanla oturacak. Mesela tüm kredi kartlarına taksit seçeneği sunsalar herkes daha fazla forma alır eminim.
Taraftarın formalara olan bu ilgisi yönetimi harekete geçirdi zaten. Bizdeki heyecanı onlar da heyecanla izliyor. Nike ta eminim bu kadar ilgi beklemiyordu bizden. Fakat asıl şaşırtıcı tavrımız, ürünleri satın alıp, onunla her yerde göründüğümüzde olacak. Formaları gören herkes, Trabzonspor'u tutsun tutmasın sahip olmak isteyecektir eminim.
Fiyat konusunda çekincesi olanlar, genelde öğrenci veya birden fazla ürün ve forma almayı düşünen insanlar. Bütün formaları da aynı anda almayıveririz olur biter.
"HAYDİ BMN SIRADA TRABZONSPOR FORMASI ALMAK VAR" diyorum.Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
Yorum
-
Arkadaşlar formalar Trabzon Tsclub'a gelmiştir kolilerle..Yarın satışa sunulacak.. Bu akşam raflara dizim işlemi olduğundan personel fazla mesaiye kalacak..
Hadi baalım yarın iyi satış bekliyoruz
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum