Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar sadece şampiyon olan ve kupa alan takımların formalarında türk bayrağı olmuyormuydu ? bu fb nin formalarında niye türk bayrağı var hazırlık maçında gördüm acaba eski forma olduğundanmı?

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar bugün birinin üstünde yeni nike formalarından gördüm. hemen ts club a gidip sordum gelmedi daha dediler. cuma- cumartesi gelcekmiş. fiyatlarda 75- 85 ytl arası değişiyormuş. ya ben anlamadım o çocuk formayı nerden buldu ama itiraf edeyim çok güzeldi düz mavi hemen omzunu üstünde de nike amblemi var. ya birlikte boykot edip almasak da fiyatalrı düşürseler. ben bi kaç tane hediye almam lazım. 50ytl faln olsa normaldi ama 80 fazla değil mi?
      bu nasil mantik??? boykot edicegizde forma ucuzlicak, bu hic yakismadi.....
      biz formalari ve ürünleri takiam katki olsun diye aliyoruz dimi?? avrupada formalar 60€..... biz niye aliyoruz, bence herkez mecburen almali...... 80ytl ediyor 45€, bence en az 90 ytl olucak fiyatlar, yada direk 60e olarak koyucaklar, nike magzalarinda saten 60€ dur , bu bence kesin bir sey.....

50 ytl olsaydi diyorsun....eder 27€ .... bu ne kardesim, karpuz mu aliyorsun???
      En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz formalari ve ürünleri takiam katki olsun diye aliyoruz dimi?? avrupada formalar 60€..... biz niye aliyoruz, bence herkez mecburen almali...... 80ytl ediyor 45€, bence en az 90 ytl olucak fiyatlar, yada direk 60e olarak koyucaklar, nike magzalarinda saten 60€ dur , bu bence kesin bir sey.....

avrupadakilerin alım gücüyle türkiyedekileri bir tutma gafletimi bu?

90 ytlyi herkes verebilir mi zannediyorsunuz?
        Hadi eyvallah..

Yorum

• Formalar iki türlü çıkıyor sanırım orjinal ve taraftar formaları diye. Ana sponsor markalar Ülker ve Avea taraftara satılacak orjinal ve taraftar formaların üstünde logalarımız olacak diye sözleşmeye bir şart koydurmamışlarsa eğer formalar bence reklamsız satılsın biz niye ülkerin ve avea'nın reklamını yapalımki ben Trabzonsporun formasını onu sevdiğim için alıyorum Barcelona gibi reklamsız satılsın tabi ana sponsorlarla yapılan anlaşmaya göre

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

burası türkiye arkadaşım. ayrıca boykot edelim derken espirisine söyledim.gerçekten böyle bir şeyin söz konusu olmadığını da biliyorum ben taraftarım her şekilde takımıma destek olurum. bunu zaten lisanslı ürün alarak gösteriyorum ama alamayan çok kişi olacak. biraz da onları düşünsek fena mı ederiz... bu arada karpuz değil yeni nike formalarından alacam
            Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• kardes... ben belki biraz agir konusdum ama hersey ortada, nike diye biz gece gündüz aglamadikmi??
              tabiki pahali ve türkiyedeki bazi kardeslirimizin alamicagini ben biliyorum, ama ozaman taraftar formasi alsinlar.... orjinal forma bir kulübün satabilcegi en degerli sey olmali.....

taraftar formasi saten 50 ytl den fazla olmicakdir....
              ama bence 60€ dan satariz bu sene orjinallari..... baska türlü nike bize 2.sinif forma yapar, bunu demis olmak istedim
              En büyük TS

Yorum

• Aynı ortak payda olan Trabzonspor sevgisi etrafında buluşan arkadaşlar sakin olalım önce.

Herkes aynı güzellikleri istiyor, fakat söyleyiş tarzımız, algılarımız birbirimizi -istemeden- yok yere kırmamıza neden oluyor.

Nike'ın aynı kalitedeki Barcelona ve Milli Takım formalarını göz önüne alıp değerlendirirsek tahmin edilen rakamlar makul. Ayrıca rakiplerimizin forma fiyatları ile de karşılaştırılınca yine makul geliyor fiyatlar.

Seneler önce Kappa'nın orijinal formasının 80 milyona satıldığını hemen unuttuk. Hem kaliteli olsun istiyoruz, hem kulübe faydamız olsun istiyoruz, ister istemez bunun belli bir bedeli olacaktır. Sponsorlar bize katkı sağlayan firmalar, bundan kaçış yok. Fakat yine bu sayfalarda paylaştığım gibi sponsor logoları tasarımın bir parçası olarak daha zarif kullanılmalı. Keşke daha çok sponsorumuz olsa Milli Takım gibi. Ya da keşke o kadar güçlü olsak ki sponsora ihtiyacımız olmasa.

Üstelik taraftar forması uygulaması ile korsanın önüne de geçilmiş olacak. Herkes gibi ben de isterim fiyatlarımız makul olsun, sürümden kazansınlar hatta çocuk ürünlerinden hiç kar almasınlar diye ama bazı şeyler zamanla oturacak. Mesela tüm kredi kartlarına taksit seçeneği sunsalar herkes daha fazla forma alır eminim.

Taraftarın formalara olan bu ilgisi yönetimi harekete geçirdi zaten. Bizdeki heyecanı onlar da heyecanla izliyor. Nike ta eminim bu kadar ilgi beklemiyordu bizden. Fakat asıl şaşırtıcı tavrımız, ürünleri satın alıp, onunla her yerde göründüğümüzde olacak. Formaları gören herkes, Trabzonspor'u tutsun tutmasın sahip olmak isteyecektir eminim.

Fiyat konusunda çekincesi olanlar, genelde öğrenci veya birden fazla ürün ve forma almayı düşünen insanlar. Bütün formaları da aynı anda almayıveririz olur biter.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• aynen dediğin gibi Ali Fuat abi..

bir kaç şeyi bir arada almak isteyen bizler için problem olacak fiyatlar.. ama gülü seven dikenine katlanır misali
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• forma için ayırdığım parayı harcayacam diye korkuorum çıksın artık
                    ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• Yarın Sami'nin imza töreni var...Muhtemelen bir forma görürüz artık...
                      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• yonetımın dedıgıne gore ayın 20 sınde cıktı formalar ve bu hafta ıcınde satısa sunulacak suanda tum magzalara yetıstırme telasındalar
                        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Bizimde forma presentasyon gosterimiz olsa keske...

Yorum

• Kappa forma hala satiliyor:

Football Shirts, Football Kit and Football Strip : - Buy official football shirts from Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, international kits and more. Largest selection of football kits online. Personalise with official printing. Worldwide delivery.

Bu arada Kappa bize nezaman turuncu forma yapti ?!
                            .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kappa forma hala satiliyor:

Football Shirts, Football Kit and Football Strip : - Buy official football shirts from Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, international kits and more. Largest selection of football kits online. Personalise with official printing. Worldwide delivery.

Turuncu formayı ilk kappa yapmıştı diye biliyorum

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kappa forma hala satiliyor:

??? sen ne zamandan beri TSi taniyorsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X