Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence ilk maça özel siyah formayla çıkmalı. Merhum hasan DOĞAN için. Benim şahsi fikrim.. =( =( =(
    siyah forma değil de bütün takımlar siyah bantla çıkacaktır

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sezon da bu şekilde giyeceğiz bu formalar ..Herkesde görecek..
      Bu haliyle harika duruyor..
      Yönetime şikayetimizi bildirdim..
      Sizde bildirin..
      Zaten en yakın zamanda hal olucak..
      Eğer binlerce basılmış olsaydı uzun zamandır basılıyo olurdu..
      Hal öle olunca Tony'de giyerdi ..
      Neden onlar puma giydi ?
      Demek ki yeni yapılmış ve fazla basılmamış !
      ha bu forma çok sade be kardeşim açıkcası ben beğenmesim yalan yok yani bu nedir ya hırvatistana benzeyen bi forma yapılmıştı o gerçekden çok hoş durur aslında

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sezon da bu şekilde giyeceğiz bu formalar ..Herkesde görecek..
        Bu haliyle harika duruyor..
        Yönetime şikayetimizi bildirdim..
        Sizde bildirin..
        Zaten en yakın zamanda hal olucak..
        Eğer binlerce basılmış olsaydı uzun zamandır basılıyo olurdu..
        Hal öle olunca Tony'de giyerdi ..
        Neden onlar puma giydi ?
        Demek ki yeni yapılmış ve fazla basılmamış !

aynen!... arkadaslar bizde bildirelim lutfen!!! yonetim anlasin ve zamaninda halletsin.. yoksa pahaliya patlar.. cok zarar yapariz!

Yorum

• valla ben info@trabzonspor.org.tr adresine mail attım formalar la ilgili şikayetimi bildirdim dalgamı geçiyolar bizle amatör takım forması gibi yok acele yapılmış hikaye nike firmasının mazareti olamaz antreman malzemeleride aceleylemi yaptı nike ın ölü forması bile böyle durmaz acele macele sen nike isen krallar gibi forma yaparsın benim şahsi fikrim hiç yakışmadı trabzonspora umarım diğer formalar tutar

Yorum

• İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla ben info@trabzonspor.org.tr adresine mail attım formalar la ilgili şikayetimi bildirdim dalgamı geçiyolar bizle amatör takım forması gibi yok acele yapılmış hikaye nike firmasının mazareti olamaz antreman malzemeleride aceleylemi yaptı nike ın ölü forması bile böyle durmaz acele macele sen nike isen krallar gibi forma yaparsın benim şahsi fikrim hiç yakışmadı trabzonspora umarım diğer formalar tutar
            ya arkadaşlar bu ne biçim bir üslup?

tamam beğenmemiş olabilirsininz haklısınız armanın durumu iyi değil ama biraz daha serinkanlı olmak lazım ya..

Yorum

• kimi kandiriyorsunuz siz yaa? yok foto oyleymis.. yok daha basilmamis... cocuk mu var karsinizda forma berbat! cok kotu olmus... formalar hakkinda zaman gecmeden yonetime bildirelim yoksa cok ama cok kotu olur trabzonspor icin... cok pahaliya patlar!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kimi kandiriyorsunuz siz yaa? yok foto oyleymis.. yok daha basilmamis... cocuk mu var karsinizda forma berbat! cok kotu olmus... formalar hakkinda zaman gecmeden yonetime bildirelim yoksa cok ama cok kotu olur trabzonspor icin... cok pahaliya patlar!
                tmm analdik alala...her yerde forma berbat berbat anladik....bize söyleme git TS mail at olsun bitsin..hayret bisi ya...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  siyah forma değil de bütün takımlar siyah bantla çıkacaktır
                  bu olacaktır zaten. Bence siyah formayla çıkılmalı. Bilemiyorum diğer arkadaşlar bununla ilgili ne düşünürler. Yönetime ulaşıp söyleyeceğim bunu.
                  Şafak olmuş comolokko

Yorum

kimi kandiriyorsunuz siz yaa? yok foto oyleymis.. yok daha basilmamis... cocuk mu var karsinizda forma berbat! cok kotu olmus... formalar hakkinda zaman gecmeden yonetime bildirelim yoksa cok ama cok kotu olur trabzonspor icin... cok pahaliya patlar!

begenmiye bilirsin ok ama yok cok pahliya patlar yok su olur yok bu........... ozm sen takima destek oliorsun kardesim yönetimin bu kadar iyi tarsnferler emegine saygi duymiosun ..bi misal vereyim cok aciktin önüne sevmedin yemegi koyuolar yermisin yada yemesmisin sana soriorum ve diger arkadaslara ne yapardiniz???????????ßß

Yorum

yahu delirtirsiniz adamı.. türkiyedeki tek sponsor olduğu kulübüz nike'ın.. sizce berbat bir forma çıkarmaları mantıklı mı? adamların tek showroomu biziz.. en alasını yapacaklardır.. ve eminim kulübü de uyaracaklardır logo konusunda..
                      Hadi eyvallah..

Yorum

Bu kadar abartıp ortamı fazlasıyla germeye gerek yok . Dikkat ettim neredeyse her sayfada en az 1 tane yazınız var ve son derece milleti olumsuz yönde gaza getirecek yazılar . Evet arma yamuk olmuş olabilir veya armanin kalitesini beğenmemiş olabilirsiniz . Ancak bunun dışında ortada kalitesiz bir durum yok . Bunun dışındaki durumlar kişiden kişiye değişecek zevk meseleleri . Forma tasarımı veya renk konusu . Sanki her yönden gariplikler oluyor gibi davranıyorsunuz .
                        Lütfen biraz daha sakin olun .
                        En son Ozan tarafından düzenlendi; 06.07.2008, 00:41. Sebep: Yazım yanlışı .

Yorum

• Arkadaşlar lütfen yahu. Egemen arkadaşa katılmak elde değil. Biz NIKE'ın türkiyedeki tek vitriniyiz. En güzel en kaliteli ürünlerini yapacaktır. Hem resmi tanıtım yapılmamıştır. Ayrıca varsa şikayetlerinizi lütfen ilgili mercilere bildiriniz. Önerilere umuyorum ki açıktırlar.
                          Şafak olmuş comolokko

Yorum

• yav bırakın bu işleri millet
                            yapılmış işte
                            takım çıksın oynasında şampiyon olalımda
                            formadaki beğenmediğiniz bişey varsa onuda bana yazın
                            bir gün mutlaka

Yorum

• cok duz duruor ya bakalım cıdden de bu mu olacak nıke ın cızgılerını koysunlar barı m.unıted gıbı
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• hanı aston vılla formasına benzıo ama cok basıt ve de sıradan yapılmıs gıbı duruor ya
                                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X