İlk olarak Kapıcıoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sezon da bu şekilde giyeceğiz bu formalar ..Herkesde görecek..
Bu haliyle harika duruyor..
Yönetime şikayetimizi bildirdim..
Sizde bildirin..
Zaten en yakın zamanda hal olucak..
Eğer binlerce basılmış olsaydı uzun zamandır basılıyo olurdu..
Hal öle olunca Tony'de giyerdi ..
Neden onlar puma giydi ?
Demek ki yeni yapılmış ve fazla basılmamış !
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sezon da bu şekilde giyeceğiz bu formalar ..Herkesde görecek..
Bu haliyle harika duruyor..
Yönetime şikayetimizi bildirdim..
Sizde bildirin..
Zaten en yakın zamanda hal olucak..
Eğer binlerce basılmış olsaydı uzun zamandır basılıyo olurdu..
Hal öle olunca Tony'de giyerdi ..
Neden onlar puma giydi ?
Demek ki yeni yapılmış ve fazla basılmamış !
aynen!... arkadaslar bizde bildirelim lutfen!!! yonetim anlasin ve zamaninda halletsin.. yoksa pahaliya patlar.. cok zarar yapariz!
Yorum
-
valla ben info@trabzonspor.org.tr adresine mail attım formalar la ilgili şikayetimi bildirdim dalgamı geçiyolar bizle amatör takım forması gibi yok acele yapılmış hikaye nike firmasının mazareti olamaz antreman malzemeleride aceleylemi yaptı nike ın ölü forması bile böyle durmaz acele macele sen nike isen krallar gibi forma yaparsın benim şahsi fikrim hiç yakışmadı trabzonspora umarım diğer formalar tutar
Yorum
-
İlk olarak kocaman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ben info@trabzonspor.org.tr adresine mail attım formalar la ilgili şikayetimi bildirdim dalgamı geçiyolar bizle amatör takım forması gibi yok acele yapılmış hikaye nike firmasının mazareti olamaz antreman malzemeleride aceleylemi yaptı nike ın ölü forması bile böyle durmaz acele macele sen nike isen krallar gibi forma yaparsın benim şahsi fikrim hiç yakışmadı trabzonspora umarım diğer formalar tutar
tamam beğenmemiş olabilirsininz haklısınız armanın durumu iyi değil ama biraz daha serinkanlı olmak lazım ya..
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimi kandiriyorsunuz siz yaa? yok foto oyleymis.. yok daha basilmamis... cocuk mu var karsinizdaforma berbat! cok kotu olmus... formalar hakkinda zaman gecmeden yonetime bildirelim yoksa cok ama cok kotu olur trabzonspor icin... cok pahaliya patlar!
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiyah forma değil de bütün takımlar siyah bantla çıkacaktırŞafak olmuş comolokko
Yorum
-
FC_LAZ_VEGAS_61
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimi kandiriyorsunuz siz yaa? yok foto oyleymis.. yok daha basilmamis... cocuk mu var karsinizdaforma berbat! cok kotu olmus... formalar hakkinda zaman gecmeden yonetime bildirelim yoksa cok ama cok kotu olur trabzonspor icin... cok pahaliya patlar!
begenmiye bilirsin ok ama yok cok pahliya patlar yok su olur yok bu........... ozm sen takima destek oliorsun kardesim yönetimin bu kadar iyi tarsnferler emegine saygi duymiosun ..bi misal vereyim cok aciktin önüne sevmedin yemegi koyuolar yermisin yada yemesmisin sana soriorum ve diger arkadaslara ne yapardiniz???????????ßß
Yorum
-
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Lütfen biraz daha sakin olun .
Yorum
-
Arkadaşlar lütfen yahu. Egemen arkadaşa katılmak elde değil. Biz NIKE'ın türkiyedeki tek vitriniyiz. En güzel en kaliteli ürünlerini yapacaktır. Hem resmi tanıtım yapılmamıştır. Ayrıca varsa şikayetlerinizi lütfen ilgili mercilere bildiriniz. Önerilere umuyorum ki açıktırlar.Şafak olmuş comolokko
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum