Bakalım bu yıl kimin keyfine göre renklerimiz ne olacak nasıl bir forma olacak
Ağa'm bir de patlıcan moru mu denesek, ne dersin ? Bi keyfinizin kahyasına sorun bakalım koca Trabzonspor zaten babanızın yer. Patlıcan moru ve carlak lacicart. Nefis 👍
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yukarlarda bir yerde yazmıştı biri twitterda da olabilir rakamlar düşük olunca gerçek renklere dönülmüş diye. Allah bu takıma bir daha bordo lacivert forma nasip etmesin forma konusunda tek temennim budur
Önümüzdeki sezon artık çok iyi ve çok kaliteli formalar istiyoruz.Avrupa'da başarı Ve Ligdeki Şampiyonluğun ilk adımı bu olacak bu yüzden formalar gerçekten çok çok iyi olmalı...
Önümüzdeki sezon artık çok iyi ve çok kaliteli formalar istiyoruz.Avrupa'da başarı Ve Ligdeki Şampiyonluğun ilk adımı bu olacak bu yüzden formalar gerçekten çok çok iyi olmalı...
bencede, o olmasa bile takima kaliteli, taraftara kaliteli ve biraz kalitesiz forma kumasi sunarsin.. 2004-2005 sezonunda kappada öyle yapmistik. Ben Kappa Storedan kaliteli a takimin formasini almisdim, ozaman 260 tl kaliteli, bi tik kalitesiz 140 tlyi di.
formanın taraftarın sezona bakışıyla ciddi ilgisi var bu da bir şekilde sahaya da yansıyor. sezon öncesindeki heyecan takımı motive ediyor.
iyi formalarla sahaya çıkan futbolcu özel hissediyor ve de formanın hakkını veriyor.
bu şahsen benim görüşüm.
kötü forma modelleriyle şampiyon olmuş ya da avrupa'da başarılı olmuş bir takım görmedim ben son sezonlarda.
Tam 15 Sene bekledim. Nike 2004-2005 ve 2005-2006 cok hos ve güzel Nike formalar yapmisti. Özelikle Nike sag üst kismindaydi, Takim Logosu ortada. 15 Sene sonra Inter yine böyle bi forma cikardi.. Ben cok Bayiliyorum ortada logo sag üst tarafda nike logosu
Yorum