trabzonsporu nıke ile buluşturan sadri şenerinde yönetiminde bulunan eski yemek sepeti ceo su ve kurucusu NEVZAT AYDIN Muharrem ustanın yönetiiminde olucamış büyük bi ihtimal sevindirici bi gelişme.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Adidas iyidir. de bıraksak şu marka sevdasını da güzelim macron ile anlaşsak
Aston-Villa-15-16-Home-Kit%u00252B%u002525281%u00252529.jpglay lay lay
Yorum
-
Nevzat Aydın'ın nesine bu kadar sevinildi anlayamıyorum. Adamın yöneticiliği bildiğiniz fiyasko. Formalar konusunda radyodan atıp tutarken kendi yöneticiliğinde öve öve bitiremediği forma fiyaskosunu ve o şike depremi sırasındaki ne şiş yansın ne kebap tarzı ve kıyamet koparken O tenis maçları tvitlemesini ne çabuk ta unuttuk. Bir kişi kendi iş hayatında başarılı diye Trabzonspor'da da olacak, iyi temsil edecek diye bir şey yok.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Milan ve Adidas demişken :P
Adidas en özenli formalarını Alman Milli Takımı, Bayern Münih ve Milan'a yapıyor.
Allah'tan yeni sezon çizgileri, tasarım ve zevk konusunda epey yol almış.
Yorum
-
Adidas'in zaten kulüp olarak Chelsea, Milan, Bayern, Real'den baska özgün olduğu forma setleri yok. Diğerleri ise ayni seviyede birbiri benzeri formalar bu 4 kulüp harici belki 1 - 2 daha vardır.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak küplüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas ile anlaşmamız iyi oldu (!) Adidas'ın en iyi formaları Milan'ın genelde. Muazzam formalar yapıyor adidas. Kumaş,Kalite olarak bile ortada.
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Beyaz t shirt giyecekmisiz.
Kulübün elinde formada kalmadı galiba. Tarihimizin en rezil en uğursuz formasını giymekte neden bu kadar diretiyorlar anlam veremiyorum. Kimin maçı olduğunu bilmesen uzaktan baksan akhisarmi bu takım diye sorarsın. Nike in aşırı sade basit t shirt lerinden kurtulmak temennisiyle...181' PARS Squadron
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden gargalara karsi oynadigimiz bordo formayi giyinmiyoruz artik ??Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktas adidasla anlasmadik sadece tahmin ediyoruz daha net birsey yok benim bildigim ...yeni forma renklerimizden biri koyu bordo diye anladim ?? buda süpheli daha yeni baskan secilmedi yeni yöneticiler gelecek böyle birsey olamaz yani daha baskan yok ortada yönetim yok ortada hoca beli degil kim olacak derken formalardan birinin haberdar olmasina inanmiyorum bu sahsi düsüncem ..saygilarla(insAllah adidas olur)
Selam renktaş. Yanlışın var Adidas ile anlaşıldı. Kesin olarak bu konuda yönetimde doğruladı kaldı ki TS clublarda ki çalışanlarda bunları dile getirdiç Hatta ve hatta yeni sezon formanın tasarımları dahi seçilmiş %80 oranda ve güzel bir forma bizi bekliyor olacak dedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum