Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Yorum

• Bakalım bu yıl kimin keyfine göre renklerimiz ne olacak nasıl bir forma olacak

Ağa'm bir de patlıcan moru mu denesek, ne dersin ? Bi keyfinizin kahyasına sorun bakalım koca Trabzonspor zaten babanızın yer. Patlıcan moru ve carlak lacicart. Nefis 👍
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• bu sene artık bizim renklerimize göre tercih yapmışlardır. bu seneki satışlar umdukları gibi olmadı. efsane forma dediklerine bile rağbet azdı.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu sene artık bizim renklerimize göre tercih yapmışlardır. bu seneki satışlar umdukları gibi olmadı. efsane forma dediklerine bile rağbet azdı.
            Gönlüne sinerek isteyerek o Karabük formasını alan var mı çok merak ediyorum

Taraftarına tepeden bakan zihniyete tokat gibi bir ders olmuştur bu seneki forma satışları

Yorum

• bu sene artık bizim renklerimize göre tercih yapmışlardır. bu seneki satışlar umdukları gibi olmadı. efsane forma dediklerine bile rağbet azdı.

Yorum

• Yukarlarda bir yerde yazmıştı biri twitterda da olabilir rakamlar düşük olunca gerçek renklere dönülmüş diye. Allah bu takıma bir daha bordo lacivert forma nasip etmesin forma konusunda tek temennim budur

Yorum

• Bunun çok iyi olduğunu düşünüyorum, formaların satışını artıracak
                  Bienvenue sur la boutique en ligne de maillot de foot pas cher, nous vendons des maillot de foot 2020 2021 2022 nouvelle saison.

Yorum

• Bu rezalettir abi sayfa açılmıyor

Ürünü merak eden gider açar nike sayfasını

Senelerdir aynı ya

Yorum

• PSG-Fourth-Jordan-Kids-Football-Kit-2021.jpg

Bu seneki favorim ama 600-900 lira arasında fiyatları. Replika sipariş ettim elimde bulunsun diye giyilebilir bi şey de olursa ne ala ki olacak gibi

Yorum

• Önümüzdeki sezon artık çok iyi ve çok kaliteli formalar istiyoruz.Avrupa'da başarı Ve Ligdeki Şampiyonluğun ilk adımı bu olacak bu yüzden formalar gerçekten çok çok iyi olmalı...

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önümüzdeki sezon artık çok iyi ve çok kaliteli formalar istiyoruz.Avrupa'da başarı Ve Ligdeki Şampiyonluğun ilk adımı bu olacak bu yüzden formalar gerçekten çok çok iyi olmalı...
                          bencede, o olmasa bile takima kaliteli, taraftara kaliteli ve biraz kalitesiz forma kumasi sunarsin.. 2004-2005 sezonunda kappada öyle yapmistik. Ben Kappa Storedan kaliteli a takimin formasini almisdim, ozaman 260 tl kaliteli, bi tik kalitesiz 140 tlyi di.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önümüzdeki sezon artık çok iyi ve çok kaliteli formalar istiyoruz.Avrupa'da başarı Ve Ligdeki Şampiyonluğun ilk adımı bu olacak bu yüzden formalar gerçekten çok çok iyi olmalı...
                            formanın taraftarın sezona bakışıyla ciddi ilgisi var bu da bir şekilde sahaya da yansıyor. sezon öncesindeki heyecan takımı motive ediyor.

iyi formalarla sahaya çıkan futbolcu özel hissediyor ve de formanın hakkını veriyor.

bu şahsen benim görüşüm.

kötü forma modelleriyle şampiyon olmuş ya da avrupa'da başarılı olmuş bir takım görmedim ben son sezonlarda.

Yorum

• Dün maçı izlerken dikkatimi çekti.

Nice vasıfsızın yönettiği kulüpler bile sırf renk kombinasyonuyla mis gibi setler ortaya çıkarırken biz inatlarımızdan vazgeçmiyoruz.

Bordo forma, mavi şort, bordo konç (bordo-mavi konç)
                              Mavi forma, bordo şort, mavi konç (mavi-bordo konç)
                              Çubuklu forma, beyaz şort, bordo konç

Epey zor olmalı bunlar...

Yorum

• 8510506_M650x433.jpg

Bilgi:

Tam 15 Sene bekledim. Nike 2004-2005 ve 2005-2006 cok hos ve güzel Nike formalar yapmisti. Özelikle Nike sag üst kismindaydi, Takim Logosu ortada. 15 Sene sonra Inter yine böyle bi forma cikardi.. Ben cok Bayiliyorum ortada logo sag üst tarafda nike logosu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X