Çubuklu formanın kumaşındaki desen işlemesini görünce iyice tadım kaçtı, gerçekten târihimizin en güzel çubuklu formalarından birini giyme fırsatını kaçırmışız.
Siyah ağırlıklı formayı heyecanla bekliyorum, umarım onda bordo-mavi düzgün kullanılır.
Adamlar renklerimizi bilmiyorlar diye yönetime sallamışlar ahahaha. Aynen bir tek siz biliyorsunuz doğru renklerimizi. Bu sene farklılık olsun demişler yeni bir şey denemişler. Tarihimizde de isteyerek ya da istemeyerek bir çok kez kullandığımız renkler ayrıca. Beğenmeyenlere her türlü saygım var ama yönetim renklerimizi bilmiyor bu işten anlamıyorlar falan demek yanlış
Sorloth'la kız arkadaşı ve Sosa ailesiyle çubuklu çekimleri yapmışlar galiba kamera arkası gibi gözüküyodu fotoğraflar orda fena durmuyor belki de fotoğraflar net değil diyedir de
Forma gerçekten mükemmel olacakken tartışmaya fazlasıyla açık hale getirdiler durduk yere
Siyah forma buysa ben çok beğendim.
Çubuklunun renklerini yakından görmek lazım ama kırmızı lacivert ise güzel değil maalesef renkler.
Keşke 2009-2010, 2010-2011 deki tonlarda yapılsaymış
Yukardaki siyah forma mükemmel ötesi..böyle bir formayi yönetime veya hangi 94 yasindaki sorumlu dedeye bu formaniz olsun dese macron kesin bizim dede „ istemesuk biz ondan trabzona olmaz oyleseyler „der gecer
forma islerine bakan gercekten trabzonsporlu olmali bu farz sonra 60 yasini gecmemeli az biraz moderen düsünceli olmaliki formalarimizda az bucuk moderen olsun...kimse kusura bakmasin trabzonsporumuzun logosuda degismeli 2020 yilindayiz ..
En son Erkan A. tarafından düzenlendi; 31.07.2020, 19:39.
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum