Bence de en güzel kombin Sosa'nin giydigi. Renklerin koyulugundan ötürü de beyaz sortu begenmedim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Beyaz formayi hic begenmedim. Cubuklu güzel ama ne olurdu bizim renkleri kullansaydilar? Tam alisiyorsun derken, karsina yeni forma alip resim yüklemis bir arkadas cikiyor, karabükspor formasini animsatiyor.
Ücüncü forma insallah tatmin eder. Yoksa mecburiyetten alacaz kötünün iyisini, yapacak birsey yok.
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz şort kombini
[ATTACH]19060[/ATTACH]
Tabi renklerin skandal olmasını ortadan kaldırmıyor
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence çubuklunu en iyi seti, beyaz şortlu olan
Tabi renklerin skandal olmasını ortadan kaldırmıyor
Sanki 5.Lig takimi gibi, mavi shortumuz yokmuş gibi...
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]19052[/ATTACH]
[ATTACH]19053[/ATTACH]
[ATTACH]19054[/ATTACH]
Kaynak: TK Graphics Twitter
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepardon da burda sürekli beyaz sort beyaz sort diyorsunuz Çubuklu'nun altina.. Al iste cok rezil ve berbat görünüyor...
Biriyle karıştırdın beni.
MEsaj atmadan önce yazdıklarımı okusaydın iyi olurdu.
Çubuklu forma için sayfalarca LEvante ve Karabükten farksız değil dedim.
Ama illa çubuklular arasından bir seçim yapılacaksa iki tane koyu rengi rahatlattığı için beyaz şort iyi olmuş dedim.
Ya da dur ya bırak geçmiş mesajlarımı alıntıladığın mesajımın ikinci cümlesini okusaydın bari.
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz şort kombini
[ATTACH]19060[/ATTACH]Geçmişte de beyaz şortu çok kullanırdık. İŞin içine efsane felan katacaklarsa bu şekilde olsun bari.
bu da kardeş takımımızın forması
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hazır kardeş kulüpken renk ve estetik konusunda bizim çok bilen yöneticilerimize sunum yapabilir bence İrlandalılar, şahsen hayır demem
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepardon da burda sürekli beyaz sort beyaz sort diyorsunuz Çubuklu'nun altina.. Al iste cok rezil ve berbat görünüyor...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Kappa logosu dışında herşeyiyle mükemmel bir forma olmuş. renkler, desenler ve dizayn müthiş. Formanın tüm güzelliğini bozan tek şey kappa'nın o saçma logosu.
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzelim renkler, mis gibi kumaş. Al sana forma...
*
Bir tek o çizgiler olmasa da olurmuş.
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum