Hocam ben ve baska renktaslar cok merak etigimiz ücüncü alternatif formanin rengi ne olcak
galiba forma konusunda en bilgili sensin hocam bize biraz detay ver baskan
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Hocam ben ve baska renktaslar cok merak etigimiz ücüncü alternatif formanin rengi ne olcak
Estağfirullah hocam duyarsam söylüyorum elimden geldiği kadar. Üçüncü formamız koyu gri olacak dendi. Gri formamızdan daha koyu imiş. Siyaha yakın birşeyler bekliyorum. Önde de güzel bir desen olabilirmiş. Bekleyelim görelim bende merakla bekliyorum.
Bayagi zaman bir sey yazmadim, ama maalesef ve maalesef hic hosuma gitmedi. Diger Macron giyen Takimlarin formaslarini gördükten sonra, maalesef hüsrandan baska bir sey degil.
Bu Forma meselesini 10 YIL, evet 10 YILDAN beri takip ediyorum cogunuz gibi. Maalesf is pyasasi hep öyledir, cogumuz calisiriz ve bazi vasifsiz patronlar gibi, bu vasifsizlar nasil bu pozisyonlara geldigini sorgularim. Baskanimiz on numara, ona lafim yok, 2002´den yönetim zaminindan bilirim, ama su Forma meselesini lütfen taraftara birakin. Kimse para da istemiyor zaten :-)
Yorum