Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezonu kupayla kapatmamız dolayısıyla yeni sezon formalarımızda ay yıldız bulunacak.

2.jpg

EeHz27FWkAAtxz6.jpg

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Macron logosunun üstüne koyacaklar.
      Hocam ben ve baska renktaslar cok merak etigimiz ücüncü alternatif formanin rengi ne olcak
      galiba forma konusunda en bilgili sensin hocam bize biraz detay ver baskan
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bügün cubuklu satisa cikcakmis trabzonda yasayan arkadaslar lütfen giyinin satin alin burayada resim paylasin birde oyle görelim
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam ben ve baska renktaslar cok merak etigimiz ücüncü alternatif formanin rengi ne olcak
          2 forma daha gelecek. Siyah ve turuncu

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Estağfirullah hocam duyarsam söylüyorum elimden geldiği kadar. Üçüncü formamız koyu gri olacak dendi. Gri formamızdan daha koyu imiş. Siyaha yakın birşeyler bekliyorum. Önde de güzel bir desen olabilirmiş. Bekleyelim görelim bende merakla bekliyorum.

Yorum

• Bayagi zaman bir sey yazmadim, ama maalesef ve maalesef hic hosuma gitmedi. Diger Macron giyen Takimlarin formaslarini gördükten sonra, maalesef hüsrandan baska bir sey degil.
              Bu Forma meselesini 10 YIL, evet 10 YILDAN beri takip ediyorum cogunuz gibi. Maalesf is pyasasi hep öyledir, cogumuz calisiriz ve bazi vasifsiz patronlar gibi, bu vasifsizlar nasil bu pozisyonlara geldigini sorgularim. Baskanimiz on numara, ona lafim yok, 2002´den yönetim zaminindan bilirim, ama su Forma meselesini lütfen taraftara birakin. Kimse para da istemiyor zaten :-)

Yorum

• Çubuklu formada desen var ama ne deseni olduğunu çözmüş değilim bi abimiz gönderdi fotoğrafı.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 30.07.2020, 14:52.

Yorum

Çubuklu formada desen var ama ne deseni olduğunu çözmüş değilim bi abimiz gönderdi fotoğrafı.

Çay yaprağı

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çay yaprağı
                    olabilir belki...

Yorum

Çubuklu formada desen var ama ne deseni olduğunu çözmüş değilim bi abimiz gönderdi fotoğrafı.

Bana dalga gibi geldi
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• EeLXYNiXYAEAlxN.jpg

EeLXZCYWoAAYVIg.jpg

fotoğraf kaynağı; twitter, 61chn adlı kullanıcıdan.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]19044[/ATTACH]

[ATTACH]19045[/ATTACH]

Bu desen olayi cok hosuma gitti.
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Forma kendi renklerimizle yapılsaydı aslında çok iyi bir forma olabilirdi...

Şu an Lavante'den başka bir şey görmüyorum. Ya da Karabük.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]19044[/ATTACH]

Şu forma Trabzonspor forması olamaz abi. Böyle bir renk yok.

Rezalet.

Bu işlere kim karar veriyor?

Artık anketle olsun şu işler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X