85 ve 125 ytl rakamları telaffuz ediliyor.Gerçekten yüksek rakamlar bunlar.100 bin forma satmayı planlayan bir yönetim fiyatları bu şekilde tutmaz.Eğer tutarsa da 10 binden fazla forma satılmaz.Ben yönetimimizin böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum.Ancak ne olursa olsun formamı alacağım ben.2 tane alacaktım ancak fiyatlar bu şekilde olursa bir tane almayı planlıyorum.
Modelin adından dolayı çok geçtiği için sizinle paylaşayım dedim.
Böylece yeni sezon formalarımızın ne Aston Villa'nın ne de Westham United'ın eski veya yeni sezon formalarının olmadığı Trabzonspor forması olduğu bir kez daha tescillenmiş olsun.
Westhan United yeni sezon formaları.
Yeni sitemizde de formaları detayları ve güzel fotoğrafları ile satarlar umarım.
Bizim formamız Trabzonspor forması. Ve bu model tarihimizde kullandığımız, hatta bir dönem Adidas'ın bile yaptığı bir model.
En son a f s tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 19:09.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
100 den fazlamı yok canım o kadarda değil
türkiyedeki insanların alım gücü belli 100 125 çok para herkes veremez yönetimde bunu düşünüp ona göree fiyatları belirlemiştir ben 100 den fazla veremem çeşke param olsa da 10 tane allsam
Havanda Su Dövmek
Anlamları:
[1] Hiçbir yarar sağlamayan bir işle boşu boşuna uğraşıp durmak.
[2] Kendini yormaktan başka bir işe yaramayan şeylerle uğraşmak.
[3] Trabzonspor'un yeni Nike formalarını görüp, dokunmadan, fiyatı, tasarımı ve armalarının yapıştırılması ile ilgili yorum yapmak.
abı cok guzel degınmısın. abı nedır bu salamalar ya bırı cıkıp bı fıyat sallıyo herkes onun pesınde ınanıyo dıgerı formaları gordum dıyo , oburu yarın formalar cıkıyo dıyo nedır bu ya cogu bos muhabbetler bakıyorum da mılletın baska ısı yok heralde gunun hıc bır dk sı bos kalmıyo gece saat 3.30 lara kadar yazmalar felan bekleyınde cıksın formalar cıkıcak heralde 1-2 haftaya kadar anladık sabırsızzsınız bende beklıyorum ama bu kadarda cıvıklık olmaz yaaaaaaaaa lutfennnnn
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...!бордовый-голубой Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
Yorum