Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• artık westham yok trabzonspor var

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• 85 ve 125 ytl rakamları telaffuz ediliyor.Gerçekten yüksek rakamlar bunlar.100 bin forma satmayı planlayan bir yönetim fiyatları bu şekilde tutmaz.Eğer tutarsa da 10 binden fazla forma satılmaz.Ben yönetimimizin böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum.Ancak ne olursa olsun formamı alacağım ben.2 tane alacaktım ancak fiyatlar bu şekilde olursa bir tane almayı planlıyorum.
      Colmandante

Yorum

• Olimpiyattaki maça kadar kesin almam lâzım.İnşallah çok pahalı olmaz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Arma değişmesi lazım..!!!

arkadaşlar.. iyi guzelde şimdi formalar o rezil arma ile çikarsa...

bence çok buyuk bir hayal kırıklığı olur..

Yorum

• Yok janem o kadar pahalı tutmazlar. Tutarlarsa umdukları sayıya ulaşamazlar
            Mustafa KARA
            Trabzon ÇayKARA

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar.. iyi guzelde şimdi formalar o rezil arma ile çikarsa...

bence çok buyuk bir hayal kırıklığı olur..
              bencede arma daha büyük yapılmalı.
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Modelin adından dolayı çok geçtiği için sizinle paylaşayım dedim.
                Böylece yeni sezon formalarımızın ne Aston Villa'nın ne de Westham United'ın eski veya yeni sezon formalarının olmadığı Trabzonspor forması olduğu bir kez daha tescillenmiş olsun.
                Westhan United yeni sezon formaları.
                Yeni sitemizde de formaları detayları ve güzel fotoğrafları ile satarlar umarım.

Bizim formamız Trabzonspor forması. Ve bu model tarihimizde kullandığımız, hatta bir dönem Adidas'ın bile yaptığı bir model.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 19:09.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma fiyatlari 85-125 gibi olursa biraz pahali gercekten.Umarim daha uygun olur fiyat.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• ama nike formalar genelde 100 den fazla oluyo türkiyede umarım yne böle olmaz
                    ...Bordo-Mavi Bu Hayat...

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      niye ne var onda yere serildimi birseymi oluyor yoksa ??????????
                      Hı hı rahatsız oldum fotoğraflardan ve kaldırılmasını talep ettim. Demekki bayağı rahatsızlık vericiymiş ki kaldırıldı.

Bir tane soru işareti kafiydi
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 100 den fazlamı yok canım o kadarda değil
                        türkiyedeki insanların alım gücü belli 100 125 çok para herkes veremez yönetimde bunu düşünüp ona göree fiyatları belirlemiştir ben 100 den fazla veremem çeşke param olsa da 10 tane allsam

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Havanda Su Dövmek
                          Anlamları:
                          [1] Hiçbir yarar sağlamayan bir işle boşu boşuna uğraşıp durmak.
                          [2] Kendini yormaktan başka bir işe yaramayan şeylerle uğraşmak.
                          [3] Trabzonspor'un yeni Nike formalarını görüp, dokunmadan, fiyatı, tasarımı ve armalarının yapıştırılması ile ilgili yorum yapmak.
                          abı cok guzel degınmısın. abı nedır bu salamalar ya bırı cıkıp bı fıyat sallıyo herkes onun pesınde ınanıyo dıgerı formaları gordum dıyo , oburu yarın formalar cıkıyo dıyo nedır bu ya cogu bos muhabbetler bakıyorum da mılletın baska ısı yok heralde gunun hıc bır dk sı bos kalmıyo gece saat 3.30 lara kadar yazmalar felan bekleyınde cıksın formalar cıkıcak heralde 1-2 haftaya kadar anladık sabırsızzsınız bende beklıyorum ama bu kadarda cıvıklık olmaz yaaaaaaaaa lutfennnnn
                          İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                          Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• a f s kardeşim bu formaların tanıtımı yapılacakmı bu konuda bilgin varmı?
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• simdi formalar ciktimi cikmadimi
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                simdi formalar ciktimi cikmadimi
                                Cikmadi sanirim. Ciksa su anda 200. sayfada olurduk Ayrica 3-5 tane de baslik acilmis olurdu "Kappa'ya gecelim, Nike bilmiyor bu isi" gibisinden
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X