Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• KaydetKaydet
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Genel forma setinin birbiri ile uyumu ve şortların uyumu ile ilgili kastettiğim şey yaklaşık böyle bir şeydi.

En son a f s tarafından düzenlendi; 26.06.2018, 21:52.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bologna formaları çok güzel olmuş.
            bizim antreman ürünleride sahada oyuncular üzerinde iyi duruyor. Siyah formanın satışa çıkmasknı bekliyorum.
            Bologna formalarının arması ve Macron yazısı Nike 'ın Vapor formalarındaki gibi ve ben bunu ilk bi takımda görüyorum imrendim açıkçası keşke bizimkiler de böyle olsaydı ama önümüzdeki sezon neden olmasın

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Screenshot_20180627-001233.jpg

Bu ürünün arkasında da Macron yazıyor halbuki aynı ürünün satışa çıkanında yazmıyor öndeki sponsor baskısı da yok satışa çıkanda onu anlarız hadi basmıyorlar ama bunu pek anlamadım açıkçası

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]15789[/ATTACH]

Bu ürünün arkasında da Macron yazıyor halbuki aynı ürünün satışa çıkanında yazmıyor öndeki sponsor baskısı da yok satışa çıkanda onu anlarız hadi basmıyorlar ama bunu pek anlamadım açıkçası
                kulüpte olanlarin biraz farki olsun diyedir, sasirmadim açikçasi, onlarin giydiklerini satisa çikarmalari bile bir ilk sanirim... onun için fazla kurcalamayalim
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• şu antrenman tişörtlerinin alt kısmı çok kötü olmuş.Üst kısmı güzel olan tişörtleri alt kısmına yama yapar gibi ekleme yapmaya ne gerek var ki.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bence çok güzel.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence çok güzel.
                      Sen vasat olan her şeyi sevdiğin için doğaldır abi
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Antrenman ürünlerinin beğenilmemesini ben de anlayamıyorum açıkçası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen vasat olan her şeyi sevdiğin için doğaldır abi
                          Seni de seviyordum oysa ki.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• antrenman ürünleri koldaki salak macron yazısı dışında gayet hoş. kendi renklerimizi giyebildi futbolcular yıllar sonra. bu takıma siyah sweat giydirdiler yav.

Yorum

• Antrenman ürünleri satılan ürünlerdense eleştirebilmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum. He siz beğenirsiniz ben beğenmem orası ayrı.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seni de seviyordum oysa ki.
                                Istisnalar kaideyi bozmaz
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X