Başkanın açıklamalarından sonra iş kesinleşti. Başlığı artık değiştirebiliriz. Hayırlı olsun, formaları merakla bekliyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah forma pismanliktir kim dusunmusse kiniyorum
pişman olacaksın birde zaten altarnatif forma
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah forma pismanliktir kim dusunmusse kiniyorum
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma alana maç bileti veya indirim gibi bir kampanya olabilir. Milan maçı olmasa bile her sezon İstanbul'da hazırlık maçında böyle bir organizasyon yapılabilir. Olimpiyat stadı hariç tabii.
Kritik kısım orada korsandan önce TS Club'ın hazırlık yapması.
Yorum
-
Daha önce de siyah forma giymişiz neden garipsendi kiİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Bence bordo gibi asil bir rengi daha fazla kullanmalıyız, gs kırmızısını iyice bordoya kaydırdı mesela, keza göztepe bile bordo forma yapmış. Bjk 2 sene önce bordo forma giymişti ama biz kendi rengimiz olan bordoyu yeterince kullanamıyoruz gibi geliyor bana.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron ile BMN ‘nin logosunun aynı olmasına ne demeliOmuzda macron logosu olursa resmen BMN’den bir iz olacak formada.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum