Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• öyle hata olmaz büyük ihtimal photoshoptur...

Yorum

• amma çok konuşmuşuz ... bizim gibi başka takımlarda forum sayfalarında bunları konuşup , tartışıp hatta kavga ediyorlar mıdır acaba? bırakın arkadşalar gelecek formalar işte keyfini çıkarın...

ayrıca 15-21 yas arasi Ordinaryus prefosorlerimizin büyükleirmize biraz olsun saygı göstermelerini istiyorum. Cidden bu arkadaşlar bu forumda her şeyden anlıyor her şeyi biliyorlar... Saygı yahu !
      En son OnurKul tarafından düzenlendi; 12.07.2008, 19:44.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz konuşurken bizi susturan Nike'ın gönüllü avukatları nerde şimdi ? Hani Nike gibi büyük bir marka kendi imajını düşünürdü de kendini küçük düşürücek hatalar yapmazdı ? Daha önce de yapıyordu hala yapıyor.Yani Nike sempatizanlığı gerçekleri görmenize engel olmaya başlamış artık. Herkes diyodu ki Nike ile anlaştık gık demiyelim hatta deniyorki Nike gibi büyük bir markayla anlaştık yatıp kalkıp dua edelim.Ben bunu yapanlara dua etmem afedersiniz...

Ben kendi çapımda da olsa Trabzonspor'un haklarını savunmaya devam edicem herkes kimi isterse onu savunsun.Daha önce de demiştim Nike Adidas farketmez yamuksa yamuk derim.Şunu da demiştim tepkimizi koymazsak böyle basit ve gülünç hatalar yapılmaya devam edilicek.Hani bu forum yönetim ve bazı yetkililerce izleniyordu.O zaman niye yazmaktan çekiniyoruz? Yapılan anlaşmadan hemen sonra Nike'ın açıklaması vardı Trabzonspor ile yaptığımız anlaşmaya çok önem veriyoruz şeklinde.Görünen o ki kuru lafmış.Yapılan formalar ikinci sınıf galiba.Antreman malzemelerindeki tshirt'ler de hatalıydı.(Uzun kollu olanlar ve teknik heyetin giydiklerinde bir sorun yokdu ve güzeldi de bence.).Formalar arasında çubuklu forma henüz çıkmamış umarım lige yetişir.Onun güzel olucağını umuyorum.Güzellik görecelidir ben formaları beğenmedim bir başkası beğenebilir bununla sorunum yok.Şurası kesinki lacivert beyaz formaların bizimle ilgisi yok.

Şimdi birileri bana yine çıkıp da diycek ki çuval olsa farketmez üzerinde Trabzonspor logosu olduğu için alıcam.Evet arkadaşlar bende satına alıcam ürünlerden.Meseleye sadece satın alma meselesi olarak görmeyin.Benim konuşmaktaki maksadım şu; Trabzonspor'umuzun sahaya çıktığında onun büyüklüğü yakışır şekilde formalar giymesi hatta ligdeki en güzel formalara sahip olması.Yani olaya biraz daha geniş açıdan bakmakda fayda var.Yetkilileri bunu yapmaya zorlamalıyız, yanlış yönleri eleştirmeliyiz, göstermeliyiz, nasıl formalar istediğimizi anlatmalıyız.

Şunu da söylemek lazım galiba, Nike bizimle anlaşarak bize lutüf göstermedi.Bunun bir ticari anlaşma olduğunu unutmayalım onların da çıkarları doğrultusunda yapılan bir anlaşmadır.Müşteri olan biziz, şikayetlerimiz de olabilir.Konuşunca Nike bize küsmeyecek.Dua etmeye yada minnet duymaya da gerek yok.

En başından ilk tercihim Adidas'dı, ikincisi Nike'dı.Ancak şuana kadar gördüklerimden memnun değilim ve Nike'a sempatim azalmaya başladı.Bize gereken önemi verirler umarım.Yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın.Saygılar...
        +1967

oLası bir aforoz edilişi de göze almışsın ya helal!
        az sonra birinci sınıf bir gözlük ve bukalemun grafikleri ile taçlandırılacaksın inşallah =)

diğer yandan bu marka sapLantısı içerisindeki arkadaşLara da Fight cLub öneriyorum

nayk bu ne ayak?
        Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• Nike'n sorunu değil o logodaki hata. Tamamen kulübün bu işleriyle uğraşanların hatası. Nike formaları göndermiş kulüp amblemleri yapıştırıyor.

Sponsor firmayı eleştireceğinize bu hatayı yapanları eleştirin.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bizim cubuklu formamizda böyle olacak. Sadece numaramiz yazmayabilir.
            .

Yorum

• forma cok gusell olmus eline sağlık

Yorum

• İlk olarak omerkucuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                +1967

oLası bir aforoz edilişi de göze almışsın ya helal!
                az sonra birinci sınıf bir gözlük ve bukalemun grafikleri ile taçlandırılacaksın inşallah =)

diğer yandan bu marka sapLantısı içerisindeki arkadaşLara da Fight cLub öneriyorum

nayk bu ne ayak?
                Valla kral çıplak dediğim için aforoz ediliceksem ediliyim kardeş.Bu arada benim gibi düşünenler de çok var ama tepkilerden çekindiği için konuşmuyor fazla.Neyse ben fikrimi söyledim, kimseyi ikna etmek için tartışmaya girmeye gerek görmüyorum.İnşallah öyle ürünler çıkartırlar ki sadece bordo mavi olduğu için değil ayrıca çok da güzel olduğu için gururla giyeriz.
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim cubuklu formamizda böyle olacak. Sadece numaramiz yazmayabilir.
                  Beklentilerim de çok abartılı değil bu forma bence gayet güzel. Demek istediğimi çizimle anlatmışsın KemaLaz.Sağol çalışma için.
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• hocam logoya bakin ya yildiz bile yok fotomataji yapan iyi yapmamis
                    Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike'n sorunu değil o logodaki hata. Tamamen kulübün bu işleriyle uğraşanların hatası. Nike formaları göndermiş kulüp amblemleri yapıştırıyor.

Sponsor firmayı eleştireceğinize bu hatayı yapanları eleştirin.
                      Evet bilmeden etmeden eleştiriyolar.Bişey desek sen çocuksun diyolar.Siz bu kafayla...
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim cubuklu formamizda böyle olacak. Sadece numaramiz yazmayabilir.
                        Bu güzel işte.

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cidden bu şaka mı yoksa göz yanılgısı mı ? Veya fotoğraf makinasının saçmalığı mı ?

Eğer hiç biri değilse hakkaten pess
                          dierlerindede herhalde arkaya , bileğe , boğaza felan yapıştırmıslar herhalde en düzgünü bu
                          GZTK

Yorum

• Bismillah. Bu ne yahu?!? Bizimkiler işi iyive cozuttu.

Aklıma Ferrari'ye tüp taktırdığı için Ferrari'si elinden alınan vatandaşımız geldi nedense. Bu kadar da olmazki.
                            En son My tarafından düzenlendi; 12.07.2008, 22:25.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Tamam, amblem yanlis yere yerlestirilmis, fakat amblemin sekli cok güzel. Puma'nin amblemleri degil yani; TsClub'un amblemlerine benziyor. Bu amble formalarda kullanilirsa cok güzel olur!

(Biraz'da iyi seyler konusalim )
                              .

Yorum

• bu millete iş yaptırmak gerçekten çok zor
                                örnek tolganın forması
                                bir gün mutlaka

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X