Ben bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum: 3 ukalaların amblemlerindeki yıldızlar kendi renklerindeyken bizim yıldızımızda neden sarı ve beyaz kullanılıyor? (Beyaz da bizim rengimiz diyen çıkmaz umarım)
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Ben bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum: 3 ukalaların amblemlerindeki yıldızlar kendi renklerindeyken bizim yıldızımızda neden sarı ve beyaz kullanılıyor? (Beyaz da bizim rengimiz diyen çıkmaz umarım)
aciklanan kurumsal kimlikde öyle belirlendigi icin
Açıklanan kurumsal kimliği biliyorum. Ama herkes kendi renklerinde yıldız kullanırken biz kullanmıyoruz, bunun adı da kurumsal kimlikle açıklanıyorsa bu uydurma kimliğin bizim için bir değeri olmamalı. Renklerimiz tüzüğümüzde açık:
Açıklanan kurumsal kimliği biliyorum. Ama herkes kendi renklerinde yıldız kullanırken biz kullanmıyoruz, bunun adı da kurumsal kimlikle açıklanıyorsa bu uydurma kimliğin bizim için bir değeri olmamalı. Renklerimiz tüzüğümüzde açık:
Tek olmak adına bence saçma işler yapılmamalı. Kurumsal kimlikte bizim renklerimizin harici renkler kullanılıp bu sizin kimliğinizdir denmesini ben ihanet olarak görüyorum
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Kulübün renkleri kulübün kimliğidir. Eğer kurumsal kimlik adı altında renkleri değiştirirseniz kulübün kimliğine ihanet ediyorsunuz demektir. Değerlerin içlerini boşaltan ben değilim, aksine onları bu yüzden eleştiriyorum
Renk seçimini ben de beğenmiyorum ama Altın sarısı veya beyaz yıldız olabilir ki beyaz zaten amblemimizde yer alan bir renk. Altın sarısı da çok yaygın bu tip sembollerde.
Yıllar önce forumda Trabzonspor amblemini tartışırken bir renkdaş, amblemdeki top figürünün renginin orjinalde mavi olduğunu ama işgüzar bir grafikerin bunu beyaz yaptığını söylemişti. İşte böyle böyle kimlik erozyonu yaşıyoruz
Yorum