Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha önce yazmıştım; iki forma modelinin çok önceden seçildiğini, beyaz formanın deseninin Trabzonspor'a özel olacağını. Kulüp bu konuda kulüp dışından tasarım desteği aldı. Böylece formayı kendine özel haline getirip, maliyet olarak biraz daha fazla kar etmiş olacak. Döviz kurlarındaki artış ve tekstik kotası nedeniyle karlılık ve satış gücü olarak Nike en avantajlı marka.
    Diğer seçilen ?
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• FORMA 6.jpg

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Meydan boş Okusun dursun
        Forma muhabbetini kısa bir süreliğine şimdilik rafa kaldıralım dün itibariyle Ts Clublarda Nike Tişörtler satışa çıkarılmış resmi sitede henüz yok fotoğrafları paylaşıyorum bakalım görüşleriniz ne yönde olacak bisiklet yaka olanlar 90 Tl polo yaka olan 165 Tl dir..futbolcuların üzerinde çoğumuz görmüşüzdür..Şahsi Fikrim bisiklet yakalıları hiç beğenmedim önüne şerit koymanın mantığı ne polo yaka olan gayet güzel şerit omuz da aynı şekilde onda da önde olsaydı onuda beğenmezdim...
        Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma muhabbetini kısa bir süreliğine şimdilik rafa kaldıralım dün itibariyle Ts Clublarda Nike Tişörtler satışa çıkarılmış resmi sitede henüz yok fotoğrafları paylaşıyorum bakalım görüşleriniz ne yönde olacak bisiklet yaka olanlar 90 Tl polo yaka olan 165 Tl dir..futbolcuların üzerinde çoğumuz görmüşüzdür..Şahsi Fikrim bisiklet yakalıları hiç beğenmedim önüne şerit koymanın mantığı ne polo yaka olan gayet güzel şerit omuz da aynı şekilde onda da önde olsaydı onuda beğenmezdim...
          bisiklet yaka dedigin antrenman ürünleri degilmi??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            forma muhabbetini kısa bir süreliğine şimdilik rafa kaldıralım dün itibariyle ts clublarda nike tişörtler satışa çıkarılmış resmi sitede henüz yok fotoğrafları paylaşıyorum bakalım görüşleriniz ne yönde olacak bisiklet yaka olanlar 90 tl polo yaka olan 165 tl dir..futbolcuların üzerinde çoğumuz görmüşüzdür..şahsi fikrim bisiklet yakalıları hiç beğenmedim önüne şerit koymanın mantığı ne polo yaka olan gayet güzel şerit omuz da aynı şekilde onda da önde olsaydı onuda beğenmezdim...
            ohh yeah kahraman bunu begendi!!!

Yorum

• Fahiş fiyat politikaları olduğu sürece bişey alınmaz. n98 leri 369 tl ye çıkaran kimse bu poloları 165 tl ye satabiliyorsa helal olsun.

Yorum

• Alacağım.Uzun süredir böyle bir ürün bekliyordum.Vücudu olana güzel olmayanı bilmem [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Inter formasiyla da biraz hayal kirikligina ugradim sanki tabi yine cop sari renkten kurtulmus olmasi da guzel.Trabzonsporumuzun bu sene giymesini planladigim mavi formasini 4 gozle bekliyorum

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İnterin forma rezalet.(Bence)

Yorum

İnterin forma rezalet.(Bence)
                      Zaten taraftarlarda begenmedi genel olarak

Yorum

• İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zaten taraftarlarda begenmedi genel olarak

Beğenilecek bi tarafı yok bencede adamlar haklı

Yorum

• Şu ay sonu gelsede beyaz formayi görsek acaba nasıl özel bir forma merak ettim. Bide fiyatı ne olacak acaba?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Şu ay sonu gelsede beyaz formayi görsek acaba nasıl özel bir forma merak ettim. Bide fiyatı ne olacak acaba?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            N 98 leri 369 Tl yaptıklarından beri en çok eleştirenlerin başında ben geliyorum geçmiş mesajlarıma bakabilirsin aynı ürünleri Gs 90-100 liraya satıyor ben Manchester City gök mavi renk N98 i 104 liraya aldım mesela 219 dan çıktığında pahalı diye almadım adamlar 369 yaptılar evet şimdiki Nike Tşörtler de pahalı ben mesela polo yaka tşörte 165 verene kadar yeni sezon forması alırım diyorum..Ama yeni sezon formaları kaç para olur diyorsan eğer gs lasnman yapmadan satmaya başlamışlar twitter da gördüm 179 Tl bizimkilerin bu sene 150 lira olduğunu farz edersek 170 'den aşağıya olacağını sanmıyorum parasını geçtim adam gibi olduktan sonra gözüm görmez o parayı yeter ki güzel olsunlar bu seneki gibi katalog formasını 150 'den çakmasınlar gs elit kategorisi forma yi 159 dan sattı..

Yorum

• Bizim gibi bir ülke ve taraftar profili için bir polo yaka t-shirtü 169 TL gibi fiyatlara satmak çok absürt. Stat yapılınca ve bir kaç transfer ile kulüp gelir arttırmış olabilir. Ama taraftar önceki yıllara göre daha fakirleşti. Bence yönetim TS Club'ı daha cazip kılmak ve diğer kitlelere açmak yerine var olan müşteriden daha çok kar etme peşinde buna başka bir açıklama bulamıyorum.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

Beyaz forma çıkışı Mayıs sonu olarak planlanıyor.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X