İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeydan boşOkusun dursun
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma muhabbetini kısa bir süreliğine şimdilik rafa kaldıralım dün itibariyle Ts Clublarda Nike Tişörtler satışa çıkarılmış resmi sitede henüz yok fotoğrafları paylaşıyorum bakalım görüşleriniz ne yönde olacak bisiklet yaka olanlar 90 Tl polo yaka olan 165 Tl dir..futbolcuların üzerinde çoğumuz görmüşüzdür..Şahsi Fikrim bisiklet yakalıları hiç beğenmedim önüne şerit koymanın mantığı ne polo yaka olan gayet güzel şerit omuz da aynı şekilde onda da önde olsaydı onuda beğenmezdim...
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma muhabbetini kısa bir süreliğine şimdilik rafa kaldıralım dün itibariyle ts clublarda nike tişörtler satışa çıkarılmış resmi sitede henüz yok fotoğrafları paylaşıyorum bakalım görüşleriniz ne yönde olacak bisiklet yaka olanlar 90 tl polo yaka olan 165 tl dir..futbolcuların üzerinde çoğumuz görmüşüzdür..şahsi fikrim bisiklet yakalıları hiç beğenmedim önüne şerit koymanın mantığı ne polo yaka olan gayet güzel şerit omuz da aynı şekilde onda da önde olsaydı onuda beğenmezdim...
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnterin forma rezalet.(Bence)
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Erkan YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten taraftarlarda begenmedi genel olarak
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ay sonu gelsede beyaz formayi görsek acaba nasıl özel bir forma merak ettim. Bide fiyatı ne olacak acaba?
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildievet şimdiki Nike Tşörtler de pahalı ben mesela polo yaka tşörte 165 verene kadar yeni sezon forması alırım diyorum..Ama yeni sezon formaları kaç para olur diyorsan eğer gs lasnman yapmadan satmaya başlamışlar twitter da gördüm 179 Tl bizimkilerin bu sene 150 lira olduğunu farz edersek 170 'den aşağıya olacağını sanmıyorum parasını geçtim adam gibi olduktan sonra gözüm görmez o parayı yeter ki güzel olsunlar bu seneki gibi katalog formasını 150 'den çakmasınlar gs elit kategorisi forma yi 159 dan sattı..
Yorum
-
Bizim gibi bir ülke ve taraftar profili için bir polo yaka t-shirtü 169 TL gibi fiyatlara satmak çok absürt. Stat yapılınca ve bir kaç transfer ile kulüp gelir arttırmış olabilir. Ama taraftar önceki yıllara göre daha fakirleşti. Bence yönetim TS Club'ı daha cazip kılmak ve diğer kitlelere açmak yerine var olan müşteriden daha çok kar etme peşinde buna başka bir açıklama bulamıyorum."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
Beyaz forma çıkışı Mayıs sonu olarak planlanıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum