İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu efsaneeeeee
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal sana kardes, zamaninda ciksaydi bende 3 tane alirdim. Malesef erken dondun Trabzondan.
kardeş resim bana ait değil ben antalyadayım alamadım
Yorum
-
İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal sana kardes, zamaninda ciksaydi bende 3 tane alirdim. Malesef erken dondun Trabzondan."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu çubuklu alınmaz mı allah aşkına
Yorum
-
Mankenin kolunun modeli öyle, alınganlık yapmaya gerek yok. Sponsorsuz olunca fark edilmiyordu ama forma sponsoru olunca garip geldi bize.
Mankenlere ayakkabı giydirmeleri lazım.En son a f s tarafından düzenlendi; 20.08.2016, 15:07.
Yorum
-
GÜNDEM TRABZONSPOR â€@GundemTs 4 sa.4 saat önce
BİLGİ - Formalar bu akşam internet sitesinden, pazartesi günü ülke genelindeki tüm Tsclub'larda satışa çıkacak. Forma fiyatları ise 149 TLHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum