Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim tahminim, klüp çalışanı yalanlıyorsa üstünde klüp bazı değişiklikler yapıyor olabilir ya da renk konusunda farklılıklar vardır.

boyun kısmı polo yaka olsa tadından yenmezdi lakin kötü denemez, güzel bir formaya benziyor.
    bende ilk benzer bisey vardir düsündüm
    sonra nevzat aydin yalanlamayinca bu oldugu belli oldu

calisani sanirim resimdeki sönük renkler sasirtti
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eger buysa fena deyil......Plastik logo bence cok basarili.

Yorum

• cubuklu forma güzel..
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayırlı olsun diyorum. Bence gayet güzel.
          Geçen sezon dibi gördükten sonra daha kötüsü de olamazdı zaten.
          Çubuklu ve beyaz güzel.
          Alternatif renk veya siyah formanın üzerinde düşünülmeli artık.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Eğer çubuklu forma bu olacaksa güzel bir forma seçilmiş. Diğer iki forma zaten berbat, özellikle de elazığspor forması tam bir rezalet. En azından bu sezonu çubuklu forma kurtarır. Yalnız bu çubuklu forma, beyaz şortun üzerine giyilmeli. Geçen senelerdeki gibi bordo ya da turkuaz şortun üzerine giyilirse bir anlam ifade etmez.

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formayı sızdıran kesinlikle azarlanmamalı. KOVULMALI !
              Adam TSClub Bakırköy'ün sahibi. Şahsen tanırım. İyi bir Trabzonspor'ludur.
              İyi niyetinin kurbanı olmuştur.

Yorum

• kötü değil zaten renkleri tutturdukdan sonra bir çubuklu ne kadar kötü olabilir ki beyaz forma da idare eder seviyede

ama o bordo beyaz forma beni benden alıyor dün akşam bursa maçında giydiğimiz düz bordo forma beyaz reklam beyaz oyuncu numaralarıyla ne hale gelmişti birde buna beyaz şeritler eklenirse al sana başlı başına alternatif forma bizle hiç alakasız bişey oluyor
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İyi niyet bir kenara hepimiz Trabzon spor deyince iyi niyetli oluyoruz ama iş profesyonellige dönünce kulübe zarar veriyoruz. Bu dayı mi sızdırdı yoksa fotoyu çeken eleman mi sızdırdı bilmiyorum. Bildiğim tek şey onu sizdiran her kimse kulube zarar verdi. Yönetim bisey biliyor ki açıklamıyor. Neyse su saatte sonra yapacak bisey yok ne yazık ki.
                  lay lay lay

Yorum

• Kol ve omuz detayı afs abinin paylaştığındaki gibi olsa daha iyi olurmuş. Hayırlı olsun

Yorum

• Bence güzel. Bordo ve çubukludan alacağım İnşallah.
                      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence güzel. Bordo ve çubukludan alacağım İnşallah.
                        Bende beyazını ve çubuklusunu alacağım. Forma satişı ne zaman başlıyor??? Bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mavinin farklı tonda olmasının nedeni ışık, photoshop falan değil.

Photoshop kullanmayanlar kafa karıştırmasın lütfen.
                          bu ne abi.estetik olarak çok kötü olmuş.sanki t-shirt yapmışlar.hiçbir detay yok.
                          TEKKEBALL

Yorum

• Alacağız forma ama eleştirmeyelim mi bu formaların hepsi rezalet. Çubuklu forma dedik o da sıradan hiçbir detayı olmayan forma çıktı ne diyelim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Beklentiyi yüksek tutmayın deniyordu ki çok haklıymışlar.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Çubuklu formada başka detay derken? Model bu işte. Arka sayfada modelin sırt ve yaka detayları belli oluyor.

Tasarımda herkes sadeliğe giderken adı üstünde 'çubuklu' formada yapılabilecekler belli. Kollar düz veya çubuklu olabilir, çubuk kalınlıkları, yaka modeli, sırt modeli.

Çubuk kalınlıkları güzel, araya eklenmiş ince beyazlar güzel, yaka modeli yeni daha önce kullanılmamış, güzel, kolların çubuklu olması güzel, sırt modeli ve arkadaki çizgi güzel, arma logo dengesi sponsor yerleşimi güzel. Seçilecek doğru şort ve çorap kombinasyonu ile gerçek görüntüsüne kavuşacaktır.

Yarın doğru ışıkta profesyonel görüntülerle futbolcular üzerinde görünce de aynı tepkiler olacak. Önce yüksek sesli itirazlar, sonra yok aslında güzelmiş aşaması falan filan.

Bu kadar geç kalmışlığa rağmen gayet güzel bence.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X