e hani gri forma bunları biliyorduk zaten az çok bu arada kamuflajlı seçilmiş kaleci forması bu yıl. Ciddi oranda satışı arttıracağını düşünüyorlar sanırım.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx анархія-мама
Profesyonel çekimler ile kumaşı falan daha düzgün duracak yani formalar güzel öyle sızıntılar gibi değil
sızıntı bir insan giydiğinde üstünde gerçekte nasıl durduğunu gösteriyor, ekranda tv'de gördüğümüzün güzel olması önemlidir illa ki giyicez bunu sonuçta, çekimdeki gibi değil yani.
Parçalının yakası hala rezil baya bildiğin zevksiz biri yapmış beyaz olsaydı bari yakası pes valla kimse kusura bakmasın da kaliteyi ufak detaylar belirler. Son 3 sezonun en kötü formaları bence, bugüne kadar hep iyimser yaklaşan olumlu yorum yapan biri olarak söylüyorum, polynnacılığın da bir seviyesi var.
Boşu boşuna o kadar yaygara koparmaya gerek yokmuş formalar 10 numara. Yalnız geçen sezona göre bir özensizlik var farkettiyseniz bütün şortları aynı yapmışlar. Bu sene farklı kombinler görebiliriz özellikle bordo formada
Boşu boşuna o kadar yaygara koparmaya gerek yokmuş formalar 10 numara. Yalnız geçen sezona göre bir özensizlik var farkettiyseniz bütün şortları aynı yapmışlar. Bu sene farklı kombinler görebiliriz özellikle bordo formada
Sanıyorum ki şortların son hali bu değildir
Yani umarım değildir
En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 01.06.2019, 10:53.
"Yaav gardaşım habunlar ne böyle bara verib almam bazar malı kibi, 200 lira vermem habunlara ben" yorumları başlamış sosyal medyada hayırlı olsun
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Parçalının yakası hala rezil baya bildiğin zevksiz biri yapmış beyaz olsaydı bari yakası pes valla kimse kusura bakmasın da kaliteyi ufak detaylar belirler. Son 3 sezonun en kötü formaları bence, bugüne kadar hep iyimser yaklaşan olumlu yorum yapan biri olarak söylüyorum, polynnacılığın da bir seviyesi var.
Malesef surpriz olmadı formalar cok kotu degil ama
150 binde satmaz kusra bakmayın parcalı nın arkası gozumu kanattı abv tff bari düz mavi olaydı cok asimrtk duruyor bordo taraf sahsi fikrim renklermze parcalı model gitmiyor bir cagliari genoa bologna formaları gibi durmuypyor ama beyaz bir kac detay formayı degiştirebilirdi
Ben geçen sezon mavi forma almıştım bu sezon da bordo alacağım büyük ihtimal güzel bi ikili olacaklar. Gri forma ne zaman tanıtılacak peki?
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
200 lira cik pahali..gurbetciyim benim icun bile pahali...trabzonlular nasil alacak bu formayi...zatwb formalar cok basit duruor
30-35 euro yapıyor merak ediyorum yaşadığınız ülkedeki takımlar formalarını ne kadardan satıyor?
Yorum