Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma on numara valla amcamız biraz kilolu olduğu için tabi daha farklı durmuş.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] eğer bizim forma bu kalıp ise çok çok iyi... Arkasında da çubuklar varsa (her ne kadar bel civarında olsa bile) bu detay bile formayı daha albenili yapıyor...
      t @Selim_Turan

Yorum

• Murat Şahinbaş ‏@Marco6121 3 Min.Vor 3 MinutenÜbersetzung anzeigen
        @Marco6121 Benzeri ama ortada dolaşan görseldeki değil diyorum forma arkadas o mu kanki dogruyu soyle diyor )
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu yalanlayan kişilerin böyle davranması gayet normal çünkü fırça yicekler. Forma çıkınca ne diyecekler o yalanlayanlar?

Yorum

• Geçen senede formayı yalanlamışlardı hatıralatırım

Yorum

• Yukarıdaki yeşil beyaz modeli anlaşılan, gayet güzel. Omuzlar bordo olduğuna göre bordo ağırlıklı olacak büyük ihtimalle. Mavisi de güzel olurdu, hazır bordo forma varken. Model ve detaylar güzel.

Bizim renklerimize gidecek gayet şık bir model. Çubuk kalınlıkları da gayet güzel. Çocuk formaları da çıkar inşallah.

Bordo ağırlıklı düşünün

En son a f s tarafından düzenlendi; 12.08.2016, 20:10.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hayırlı olsun diyorum. Bence gayet güzel.
                En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 00:39.

Yorum

• Forma bu mu bilmiyorum ama buna niye bu kadar ve tepki gösterildi anlamadım. Bu veya buna benzer bir şey olacak işte. Nasıl bir çubuklu bekleniyor ki? Gayet iyi işte bu.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• nevzat aydin yalanlamadi formayi
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• çubuklu beklentisi nasıldı ki beğenilmedi

Bi çubuklu formada ne olacak başka.

Kollar yaka vs demeyin o şahsi isteğiniz olur Nikenin öyle bir çalışması yok.

Bence gayet güzel forma.

Unutmam 2 sene önceki çubukluyu Özer paylaşmıştı ve herkes isyan etmişti o formaya ama sonra efsane formalardan bir olarak gösterildi.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• cubuklunun arkasi bordo agirlikli galiba
                        En son blacksilva tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 00:27.

Yorum

• Formayı sızdıran kesinlikle azarlanmamalı. KOVULMALI !
                          lay lay lay

Yorum

• Dağ fare doğurdu.. Diğer formalar yine bir nebze fena değil.. En kötü model seçilmiş bence..

Yorum

• cubuklu süper cok sükür. hangi formayi alacagim kesinlesti
                              beyaz sortla süper kombinasyon olur. beyaz ince cizgiler cok yakisti. hertürlü beyazin cubukluda kullanilmasi taraftariyim zaten.
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• benim tahminim, klüp çalışanı yalanlıyorsa üstünde klüp bazı değişiklikler yapıyor olabilir ya da renk konusunda farklılıklar vardır.

boyun kısmı polo yaka olsa tadından yenmezdi lakin kötü denemez, güzel bir formaya benziyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X