Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu forma hakkında hiç mi sızan fotoğraf yok ? Açıklanmasına ne kadar kaldı ki ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 2009-2010 Sezonunda giydiğimiz çubuklu forma aynen çıkartılsın üzerinde oynama yapmaya bile gerek yok sadece diğer formalarla renk kodu tutmuyorsa onlar değiştirilebilir ben o formadan daha iyi bir çubuklu hatırlamıyorum.
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• adidas sikecilerle bildigin dalga gecmis...
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Baştan aşağı başarılı. Güzel kombin olmuş konçla sponsor yazısı logo rengi... Formayı sadece üst parça sanıyoruz

Yorum

• Şu formadan seneye görsek

Yorum

• Insallah yönetim akillilik yapar ve formayi Durica ile tanitir, biktik killi ve göbekli adamlardan

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Insallah yönetim akillilik yapar ve formayi Durica ile tanitir, biktik killi ve göbekli adamlardan
                Bence sadece formaları değil tüm ürünleri Durica ile tanıtsınlar.

Kulübün reklam yüzü olsun adam
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Sponsorlu ürünler daha hos duruyor özlemisiz

Yorum

• Manu dünyada bu kadar sevilen bi kulüb müydü ya

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2009-2010 Sezonunda giydiğimiz çubuklu forma aynen çıkartılsın üzerinde oynama yapmaya bile gerek yok sadece diğer formalarla renk kodu tutmuyorsa onlar değiştirilebilir ben o formadan daha iyi bir çubuklu hatırlamıyorum.
                      Kesinlikle katılıyorum. Son yıllardaki en iyi çubuklu formamız buydu bence
                      4d905e71ff742b6e9593a8fcae229fb4.jpg
                      "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Manu dünyada bu kadar sevilen bi kulüb müydü ya
                        amerika ve uzak doguda tur yapan ilk kulüp + beckham ve park gibi medyatik oyuncular
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH]9856[/ATTACH]
                          ortadaki parçalıdan da daha yapmadılar o yıldan sonra
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]9856[/ATTACH]
                            Bu Forma devre arasi cikmadi mi taraftar baskisi yüzünden?

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O dediğin şu forma;

20140611-150148-54108922.jpg
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ortadaki forma bir önceki sezonun devre arasında çıkmış, sonraki sezon da giyilmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X