Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mırın kırın etmek yok. Herkes en az 1 adet forma almalı.
    Olayın özeti bu.
    Hamiş

Yorum

• Forma tabiki de alıcaz ama her sene bi bahane her sene bi bahane kurtulamadık şu nike dan

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Bu sene zaman kısıtlı olduğu için+Nevzat Aydın seçtiği için beklentim zaten düşüktü ama Usta seneye özel formalar olacak dedi o zaman göreceğiz bakalım.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• Beyaz-Adidas-ADIS12659C10A00-ADIS12659C10A00-REAL-H-JSY-Y-Cocuk-Tekstil-p19772-e19ebf1c0114-720x.jpg

Madride yapılan forma bu
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Gecen sene beyaz forma alanlar burdami bilmiyorum uc yikamadsn sonra lexter armami ne diyorlar yapiskan cikti gumus grisi bi goruntu kaldi aksama eve gidince paylasacag resmi
            Bu armalar da o tarz galiba iki uc yikamalik omru var sucumuz ne bir daha dikilmiyorda
            Beyaz forma giyen altina atlet giymesin cok kotu duruyor tavsiyem beyaz formadan artik igrenti geldi insallah cubuklumuz guzeldir transfer gibi forma duyumlarimizda yanlis cikti cubukluyu bekliyoruz

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hayal kırıklığı.
              Özkan SÜMER

Yorum

• 2 tane forma alacağım. Hep destek tam destek.

Sponsor anlaşması bile gaza getirdi beni. Bir de transferler gelse.... Yanar buralar..

Yorum

• Altı ay öncesinden biliniyordu formaların bu düzeyde olacağı o yüzden bu konuda eleştiri yapmak bence haksızlık olur. Sponsor işinde çok geç kalınmıştı. Benim gelecek seneden özel forma ve bir tane de 50. yıla özel, geçmişimizi anımsatacak bir forma yapılması var. Başka da bir şey istemiyorum. Bir de latex logoyu sevemedim ben. Kurumsal kimlikteki renklerimizle uyuşmuyor.

Yorum

• Nedense bordo formayı beğendim. Beyaz çizgi formaya değişiklik katmış. Gözlerim bozuk değilse bordo formanın kumaş kalitesi de fena durmuyor. Beyaza ise pek ısınamadım. Çubuklu forma inşallah daha güzel olur.
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Beyaz fena değil , bordoyu mümkün mertebe az kullanırız inşallah Çubuklu-beyaz alınır

Yorum

• Ben beyaz formayı begendim ama almam

Çubukluya görmeden talibim ama . 3 Forma çubukluymuş zaten.
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Arkadaşlar NİKE firması küresel bir firma bildiğimiz gibi yıllık çalışma programları var belli tarihlerden sonra adamın karşısına geçip ben şöyle bir forma istiyorum dediğinde peki efendim hemen demesini beklemek doğru olmaz. Kendi programını değiştirecek hali yok elindeki modellerden seçmemizi isteyecektir. Nitekim öyle oldu. Başkan daha önce de geç kalındığını açıklamıştı. Gelecek yıl forma konusunda yönetim beklentileri karşılayamazsa eleştirilebilir. Bu yıl herkes en azından seçenekler arasından birini seçip satın almalı kulübe destek olmak için. Şahsi düşüncem budur.
                          “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Bence beyaz forma son yillarda cikan beyaz formalarin en güzeline benziyor..... Gecen sezona göre formalarimiz daha güzele benziyor....bakalim cubuklu nasil cikacak......Cubukluyu kesin alirim....
                            TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                            TRABZON / AYASOFYA MAH.
                            HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• beyaz formaya leş demek hangi aklın ürünü.yapmayın arkadaşlar A sınıfı olmayacağı belliydi beyaz formadan ne bekliyorsunuz ? beyaz formayı karman çorman yapamazsın.bordo mavi şerit gayet klas olmuş.ayrıca QNB formamıza şıklık katmış.beyaz forma çok satılır.bordo hayal kırıklığı doğrudur.beyaz yerine mavi kullanılsa efsane olabilirmiş yanlız nasıl düşünülmez ? herkes imkanlarının el verdiği ölçüde forma alacak bu sene.bize düşen bu.
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Tasarım adamakıllı olsun da marka isterse Ramazanoğulları olsun, benim için tasarım ilk sırada. Son 2 yıldır da tarihimizin en kötü formaları piyasaya sürülüyor.

Ben bu formaların takımın performansı üstünde etkisi olduğuna da inanıyorum.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X