Çubuklu forma hakkında hiç mi sızan fotoğraf yok ? Açıklanmasına ne kadar kaldı ki ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
2009-2010 Sezonunda giydiğimiz çubuklu forma aynen çıkartılsın üzerinde oynama yapmaya bile gerek yok sadece diğer formalarla renk kodu tutmuyorsa onlar değiştirilebilir ben o formadan daha iyi bir çubuklu hatırlamıyorum."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Insallah yönetim akillilik yapar ve formayi Durica ile tanitir, biktik killi ve göbekli adamlardan
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah yönetim akillilik yapar ve formayi Durica ile tanitir, biktik killi ve göbekli adamlardan
Kulübün reklam yüzü olsun adamÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2009-2010 Sezonunda giydiğimiz çubuklu forma aynen çıkartılsın üzerinde oynama yapmaya bile gerek yok sadece diğer formalarla renk kodu tutmuyorsa onlar değiştirilebilir ben o formadan daha iyi bir çubuklu hatırlamıyorum.
4d905e71ff742b6e9593a8fcae229fb4.jpg"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Manu dünyada bu kadar sevilen bi kulüb müydü ya"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. Son yıllardaki en iyi çubuklu formamız buydu bence
[ATTACH]9856[/ATTACH]Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. Son yıllardaki en iyi çubuklu formamız buydu bence
[ATTACH]9856[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Forma devre arasi cikmadi mi taraftar baskisi yüzünden?
20140611-150148-54108922.jpgForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Forma devre arasi cikmadi mi taraftar baskisi yüzünden?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum