Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oo sende eskı sarraflardansın galıba ama ınsallah 1.sınf gıbı olurlar bu kadar guzel renkere layık olanı kullanırlar
    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• buda ikinci sinif oluyor Songun giyndi forma yani, sade tipi degisik

kumasida böyle iste

arkadaslar bide beni yanlis filan anlamayin lütfen, begenmedim filan degil izine gelim ins. 3-4 tane forma alacam kesin, benim sade izah etmek istedim sey bizim formalar 1 kalite degil yani, ucuz olani var bizde ankaraspor veya eskisehir gibi, antraman esyalarida nike gecen seneki modelleri sade o t-shirtler yeni model, ama belki daha degisir idarelik olabilir bunlar yani.Insallah simdi herkes anlamisidr 1 kalite ve 2 kalite arasindaki farki.

ikiside nike ama yinede okadar fark var aralarinda dimi
      En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 08.07.2008, 00:41.

Yorum

• Metin Song'un giydiği formanın bu olduğunu nereden biliyorsun? Sitede verilen, paylaşılan bilgiler pekte seni tasdik eder nitelikte değil. He. Formayı yakından gördüm, dediğim gibi diyorsan o ayrı tabi.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Metin bizim formamizin NikeFIT olmayacagini nerden biliyorsun. Belki bizimkilerde böyle delikle olacak.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Metin bu kiyaslamyai ayni zamanin formalarinlan yapsan daha saglikli olur. 1. sinif dedign formlar gecen senennin formalar. 2. sinif dedigin formalar en az 5senelik.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Metin bizim formamizin NikeFIT olmayacagini nerden biliyorsun. Belki bizimkilerde böyle delikle olacak.
              nerdenmi biliyorum diyorsun, cünkü ben o formalari taniyorumda onun icin,bak sende almanyada yasiyorsun yarin zamanin varsa bir spor magzasina git stuttgartda breitmayer diye biryer var oriya git ve bak bir auslauf modellere nikein (formalrin ismi Nike calsic ve nike Vapor) orda sende görürsün o formalari eline al kontroll et bir, o NikeFIT dedin sey her formada var nike

Yorum

• nike,şu ana kadarki çalışmalarıyla benim gözümde bütünlemeye kaldı.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  buda ikinci sinif oluyor Songun giyndi forma yani, sade tipi degisik

arkadaslar bide beni yanlis filan anlamayin lütfen, begenmedim filan degil izine gelim ins. 3-4 tane forma alacam kesin, benim sade izah etmek istedim sey bizim formalar 1 kalite degil yani, ucuz olani var bizde ankaraspor veya eskisehir gibi, antraman esyalarida nike gecen seneki modelleri sade o t-shirtler yeni model, ama belki daha degisir idarelik olabilir bunlar yani.Insallah simdi herkes anlamisidr 1 kalite ve 2 kalite arasindaki farki.

ikiside nike ama yinede okadar fark var aralarinda dimi
                  ne alaka
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bunda hem fıkır olmalıyız arkadaslar abıler bız onlarla sozlesme ımzaladık ankaranın eskısehırınkıler ıse onlar sadece nıke yaptırıolar bundan emın olun bız nıke tsl de kı ılk temsılcısıyız ben bunu dusunuorum o yuzden 2.sınıf olası mumkun deıl
                    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Metin bu kiyaslamyai ayni zamanin formalarinlan yapsan daha saglikli olur. 1. sinif dedign formlar gecen senennin formalar. 2. sinif dedigin formalar en az 5senelik.
                      Iyi tamam 5 senelik olsun benim formam, senle tarismak veya iddaalasmak istemiyorum sen öyle diyorsan öyledir, ins. yaniliyorumdur ben

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bak simdi birinci kalite formasi

Bunlar birinci kalite oluyor kumasa bakin yani cok ince delikli ve hafif bir forma bunlar
                        Delikli diye tabir ettiğin forma taraftar forması. Naylon ve pamuktan yapılıyor.

O ikinci kalite diye gösterdiğin formada bizim "çakma" diye tabir ettiğimiz sadece üzerine nike logosu basılmış sahte bir ürün. Kendilerinden semt pazarlarında bolca bulunmaktadır.
                        En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 08.07.2008, 00:56.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• abi adamlar maviyi güzel yapmış bence malzemeler kaliteli..bizim millet 2 ayda nike den kimseye yapmadığını bize yapsın istiyoruz.ben malzemelri hoş buldum..o pumadan 100 kat daha güzel..arkadaşlar burda sanki herkes forma uzmanıda bunları beğenmiyor..azıcık sabır diyorum..bence formalar güzel olucak..takım değişti stad yapılanıyor takım güzel yönetim güzel bence havamız değişti her haliyle severim Trabzonumu ama bu hali daha güzel..

Yorum

• @Metin08

Çorba ettin bilader çorba...

Yorum

• harbi çorba oldu daha cıkmadan sogudum formadan sayenizde

Yorum

• Ben 1. ve 2. kalite forma arasındaki farkı zaten biliyordum ; ancak bizim formalarımızın 2. kalite olduğunu açıklayan fotoğraflı bir açıklama istemiştim . Neyse ... Zamanı gelince göreceğiz zaten .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X