Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni sponsorumuz Nike'tan tribünde taraftarın elden ele dolaştıracağı kocaman bir çubuklu forma şeklinde bayrak bekliyorum.
    Bu kadar yazdım, çizdim, para verseler bu kadar etkili reklam yaptıramazlardı, o kadarcık nazımız olsun değil mi?

En son a f s tarafından düzenlendi; 25.06.2008, 12:00.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni sponsorumuz Nike'tan tribünde taraftarın elden ele dolaştıracağı kocaman bir çubuklu forma şeklinde bayrak bekliyorum.
      Bu kadar yazdım, çizdim, para verseler bu kadar etkili reklam yaptıramazlardı, o kadarcık nazımız olsun değil mi?

mail at abi kırmazlar seni...gerçi senin maile gerek duymadığını düşşünüyorum...sanki bu formalardaki tasarımlarda da payın var gibi geliyo...
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Gördükleriniz Trabzonspor'un güzellikleri, benim de çorbada tuzum olduysa ne mutlu bana.
        Bayrak önerimi Trabzonspor ve Nike ile paylaştım, bakalım ne düşünürler, neye karar verirler.

Bekleyelim görelim.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Hakikatten nike forma şeklinde çubuklu dev bir bayrak yaptırmalı ve bu bayrak sezon açılışında maraton tribününde açılmalı...

Ali fuat kardeşim bende bu konuda kulübe mail atacagım...

Fakat şu nike firmasına ulaşabilecegimiz mail adreslerini yazarmısın....

sevgilerimle...
          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• dünyada bundan daha güzel forma varmı acaba merkımdan soruorum ben görmedim

bu forma çıksın 1 milyon tane satar

Yorum

• insallah cok büyük bayraklar görürüz tribünlerde bu sene...

cok güzel görüntü oluyor

Yorum

• formalar mükemmel olmuş,en az 3 adet sipariş vericem.

Yorum

• Formalar harika. Bakalım entry yazmaya gösterilen ilgi forma siparişlerine de yansıyacak mı? Merak ediyorum doğrusu.

Yarın şöyle entry görürsem şaşırmam; " Bu nike güzel ama, çok da pahalı. Ben ucuzlayınca alırım... gibi terennümler"
                  avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakikatten nike forma şeklinde çubuklu dev bir bayrak yaptırmalı ve bu bayrak sezon açılışında maraton tribününde açılmalı...

Ali fuat kardeşim bende bu konuda kulübe mail atacagım...

Fakat şu nike firmasına ulaşabilecegimiz mail adreslerini yazarmısın....

sevgilerimle...
                    abi sen direk ali fuat abiye ulaş onun kesin bi ilgisi var nike ile
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dünyada bundan daha güzel forma varmı acaba merkımdan soruorum ben görmedim

bu forma çıksın 1 milyon tane satar

Bir milyon ne kelime 10 milyon satar. Süpermiş eğer böyle forma olucaksa 2 tane alırım.
                      Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• Formalarımıza niye türk bayrağı koymuyoruz biz ya????
                        Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

AĞASARLI

Yorum

• Kulüp yeni açıkladı NİKE olduğunu.Oysa BMN dekiler 2 aydır haberdar

Yorum

• Emegi gecen herkeslere cok tesekkur ederim...iyisiyle kotusuyle harika bişi yaa NİKE sponsorumuz... ister 50 ister 150 ytl olsun yine de alınması gerekiyorr..her trabzonspor lnun verilmiş bukadar guzel emege karşılık formasını evine koyması gerekiorr...sabırsızım bir an once cıkması gönülden istiorum.....

Yorum

• İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalarımıza niye türk bayrağı koymuyoruz biz ya????
                              formaya bayrak koyabilmek için geçen sene 1 kupa kazanmış olamamız gerekir

Yorum

• İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                formaya bayrak koyabilmek için geçen sene 1 kupa kazanmış olamamız gerekir
                                Ama önceden de koymuyoduk Türkiye kupasını aldığımızda.

AĞASARLI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X