Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formaları anladıkta resmi sitede sponsorlar köşesinde nike neden hala yok
    bir gün mutlaka

Yorum

• Resmi sitemiz ve satış sitemizin yenilenmesi ile ilgili bir proje yürütüldüğünü duymuştum.
      Nike resmi sitede, idman sahasında, stadyumda, basın odasında görüleceği neresi varsa yer almak için çalışacaktır.
      Bakalım Turkcell Süper Lig başlayınca diğer takımların formaları ve markaları ile yeni formalarımızı yanyana koyunca nasıl bir resim ortaya çıkacak?

Bizim de belli geleneksel çizgilerimizin olması için sponsorumuzda ısrar etmemiz gerekiyor.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben nike forması alıcam bide zaten ayakkabımda nike

Més Que Un Club

Yorum

• ali fuat abi sen bizi çıltırmak istiyorsun sabırsazlanıyorum şimdiden
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmi sitemiz ve satış sitemizin yenilenmesi ile ilgili bir proje yürütüldüğünü duymuştum.
            Nike resmi sitede, idman sahasında, stadyumda, basın odasında görüleceği neresi varsa yer almak için çalışacaktır.
            Bakalım Turkcell Süper Lig başlayınca diğer takımların formaları ve markaları ile yeni formalarımızı yanyana koyunca nasıl bir resim ortaya çıkacak?

Bizim de belli geleneksel çizgilerimizin olması için sponsorumuzda ısrar etmemiz gerekiyor.
            Ne zaman satliga cikacaklar?
            Lütfen bilen varmi. Ya sezon basladiktan sonra gec olur be!

Yorum

• yakında olacak inşallah bekliyoruz bakalım ne zaman olur
              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• sponsorumuz hakkında kısa bir kaç bilgi:

"Nike, ABD merkezli, dünyanın önde gelen spor ayakkabı, spor kıyafet ve spor akesuarları tasarımcısı ve pazarlayıcısı şirket ve bu ürünlerde kullanılan markadır. Adını Yunan mitolojisindeki zafer tanrıçası Nike'tan alır. Dünya çapında 25,000 çalışana sahiptir ve 2005 yılında 13,739 milyon USD ciro açıklamıştır. Nike pekçok futbol takımına ve milli takıma sponsor olmaktadır: Brezilya milli takımı ve Manchester United en öne çıkan sponsorluklarıdır. Standford Üniversitesi'nde MBA yapan Phil Knight tarafından 1972 yılında kurulan Nike'ın swoosh denen meşhur logosu bir üniversite öğrencisi tarafından çizilmiştir."

kaynak: http://www.intersport.com.tr

ek bilgi:

"logosu 1971'de portlant state university'de okuyan carolyn davidson adlı grafik öğrencisi bir abla tarafından dizayn edilmiştir"

kaynak: http://sozluk.sourtimes.org
                En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 04.07.2008, 12:21.
                TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• rooneyın elınde tuttugu ayakkabı mukemmel o ayakkabı topa daha sert ve duzgun vurmayı mı ne saglıyomus nıkenın kendı sıtesınde okumustum bızım oyuncularda ondan gıysın

Yorum

• rooney in elinde tuttuğu ayakkabı nikenin hız vuruş ikileminin vuruş ile ilgili olanı ve külliyen yalan şu an onu kullanıyorum ama diğer modeli daha rahat topla daha iyi temas sağlıyor.nike malını pazarlamak için zekice hamlesi ki ben de buyüzden almıştım

Yorum

• Stadyumda antreman sahalarında her yerde hala puma reklamları var hatta resmi sitede bile nike ile alakalı daha hiç bir emare yok bu nasıl sponsorluk bu nasıl profesyonellik...
                      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Acorns Aston Villa'nın sponsoru, yeni sezon forma olma ihtimali yüksek,
                        etiketteki tarihi çözemedim.
                        Resmi satış sitesinde henüz duyurmadılar, fakat forma reklamları Acorns.
                        Eğer bu sene bize yeni sezon çizgilerinden yapacaklar ve Aston Villa modeli olarak ünlenen bordo gövde mavi kol formanın kesimi zayıf bir ihtimal böyle de olabilir.
                        Bekleyelim, görelim.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 04.07.2008, 14:20.

Yorum

• Ali Fuat abi, bu formaları yapıp buraya koyuyorsun, Nike yapmazsa sen yapacaksın, senden isteriz ona göre.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• Bana kalsa yapacağım çok şey var ama benim işim değil.

Çocuklar ve bayanları ıskalamasınlar.

Yorum

• bayanlara "Trabzonum benim.." yazan t-shirtler yapilabilir... love villa yerine...

cok güzel yaaa, cocuklar, bayanlar, herkes yararlansin, herkese bol bol ürün ciksin... tabi insallah nikeda böyle düsünüyordur. ama kappa yada pumadaki gibi siradan ürünler cikacakmis gibi geliyor bana, insallah yanilirim... cok kaptirmayalim kendimizi yinede

Yorum

• Club America yeni sezon formaları BMN farkı ile,
                                kumaş kalitesini göstermesi açısından güzel.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X