LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ütopyadan başka bişey değil
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
[MENTION=47847]enes57[/MENTION] kardeşim çok iyi tasarımların var şahsen çok beğendim şöyle bir ara bordo forma beyaz şort bordo tozluk kombinasyonu bekliyorum
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Selamun Aleyküm arkadaşlar yine bir T-Shirt tasarımıyla karşınızdayım.Son zamanlarda etkileyici bir duvar kağıdı olarak resmi sitede bizlere sunulan bu çalışmayı T-Shirt'e dökmek istedim.İyi forumlar
Kusura bakma kardeşim de olmamış. Hazır fotoğraf ha illa bunu yapacaksan maviyi bordoyu tum T-shirt e yaysan kol ve yaka beyaz ya da altın sarısı olsa daha şık olurdu. Fotoğraf çerçevesi olmuş böyle. Ki yakalar ve kollardaki renkler kullandığın fotoğraftaki renklerden farkli
Kusura bakma kardeşim de olmamış. Hazır fotoğraf ha illa bunu yapacaksan maviyi bordoyu tum T-shirt e yaysan kol ve yaka beyaz ya da altın sarısı olsa daha şık olurdu. Fotoğraf çerçevesi olmuş böyle. Ki yakalar ve kollardaki renkler kullandığın fotoğraftaki renklerden farkli
Beğeni göreceli kavramdır.Zevklere göre değişebilir saygı duyarım.Ben burada Barcelona ve Real Madrid Storelarında gördüğüm resimi ekleyerek yapılan T-Shirtlerden bize de uyarlamayı amaçladım sadece.Renkler de uyum problemi var gözüküyor haklısın.Sanırım bu resim hoş gözüksün diye verdiğim efektten kaynaklandı.Teşekkürler yorumun için
Yorum