Kol kısmının dar yapılması insanı özel hissettiriyor bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Altın rengi ile bordo mavi çok güzel bir uyum yakalayabilir. Bu sunduğun rengi çok beğendim. Alternatif forma rengi olarak çok şık.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHımm renktaş emeğine sağlık güzelcene uğraşmışsın. Aşık oldum diyemeyeceğim ama olumlu bir şey gördüm o yüzden yazmak istedim.
Altın rengi ile bordo mavi çok güzel bir uyum yakalayabilir. Bu sunduğun rengi çok beğendim. Alternatif forma rengi olarak çok şık.
Teşekkür ederim
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu forma bize yakışıyor. beyaz şort çok sık kullanılmış o dönemde. bence gelenek haline gelmesi gerekir. parçalı ve çubuklu formaların altına beyaz şort giyilmeli.
Yorum
-
Arkadaşlar, duyduğuma ve okuduğuma göre yeni formalarımız geç çıkacakmış. Yazık! Bu sene iyi forma çıkar da ben de alırım diyordum. Malum gurbetteyiz ve yazdan yaza geliyoruz memlekete. Bakalım izin sürem içinde forma alabilecek miyiz?!TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
İlk olarak TAMTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, duyduğuma ve okuduğuma göre yeni formalarımız geç çıkacakmış. Yazık! Bu sene iyi forma çıkar da ben de alırım diyordum. Malum gurbetteyiz ve yazdan yaza geliyoruz memlekete. Bakalım izin sürem içinde forma alabilecek miyiz?!Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu forma bize yakışıyor. beyaz şort çok sık kullanılmış o dönemde. bence gelenek haline gelmesi gerekir. parçalı ve çubuklu formaların altına beyaz şort giyilmeli.
Klasikleşmiş bir forma seçimi olabilir pekala.
Ama uzun zamandır kullanmıyoruz bu formayı.
En son Puma'dayken kullanmıştık sanırım.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma, şort ve tozluk seçimi harika.
Klasikleşmiş bir forma seçimi olabilir pekala.
Ama uzun zamandır kullanmıyoruz bu formayı.
En son Puma'dayken kullanmıştık sanırım.
Yorum
-
İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'ın ilk sezonunda benzer bir kombini kullandık. Fotoğraf atmayı bilmiyorum ama Rigobert Song'un olduğu ilk sezondu yanlış hatırlamıyorsam hatta beyaz şortla kombilnliyorduk, İsaac falan vardı takımda
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinternetten alabilirsinEn son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 29.05.2016, 12:16.
Yorum
-
editEn son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 29.05.2016, 12:13. Sebep: bir onceki mesajim iki kere eklenmis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum