arkadaşlar demeyin öyle puma ts club lescon macron isteyince vizyonsuz olunuyor forumda aman ha . nike adidas lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
dün yükledim fotoşopu 1 saat kullanım vieolarına vs bakıp ilk tasarımımı yaptım yorumlarınızı bekliyorum
Trabzonspor.jpgTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwente'nin bu sezonki kırmızı forması gibi mi olacak?
düz kırmızı. kol ve yaka biraz koyu mu olacak?
Yorum
-
akhisar-belediyespor20152016-588411-ic-saha-formasi-57456.jpg
renk tonlarını göstermek için acele yaptım detayıyla uğraşamadım kusura bakmayınO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün yükledim fotoşopu 1 saat kullanım vieolarına vs bakıp ilk tasarımımı yaptım yorumlarınızı bekliyorum
[ATTACH]8977[/ATTACH]İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
twente formalarini soranlar oluyor yeni sezon formalarimizin aynisi diye ben twente formalarini paylasamiyorum bilmiyorum nasil oluyor bilen varsa paylasim yapabilir sorun yok sanirim sikinti olmazBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de TS Club'ı özledimElimde 05/06 forması var. Valla nike bu kadar güzel forma yapamaz kanımca.
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]8979[/ATTACH]
Yorum
-
Başlıksız-1.jpg
Hem photoshopu denemek hem de burada konuşulanları test etmek için böyle amatör bir çalışma yaptım. Zaten konturlerken yaptığım kesik özetliyor aslında seviyemiBen renkleri böyle kullandım yorumlarınızı bekliyorum
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]8983[/ATTACH]
Hem photoshopu denemek hem de burada konuşulanları test etmek için böyle amatör bir çalışma yaptım. Zaten konturlerken yaptığım kesik özetliyor aslında seviyemiBen renkleri böyle kullandım yorumlarınızı bekliyorum
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
CfgUT6eW4AAsdNy.jpg
Bursaspor hatıra forması.1080 TL verenin adı formaya yazılacakmış.
Edit:Görselde yok ama tanıtılan forma pumaEn son Cryptex tarafından düzenlendi; 14.04.2016, 17:00.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum