Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar demeyin öyle puma ts club lescon macron isteyince vizyonsuz olunuyor forumda aman ha . nike adidas lazım
    lay lay lay

Yorum

• dün yükledim fotoşopu 1 saat kullanım vieolarına vs bakıp ilk tasarımımı yaptım yorumlarınızı bekliyorum
      Trabzonspor.jpg
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• [MENTION=20120]cerasus[/MENTION] hocam, bence siz sağlam bir rapor, dosya ile kulübe gidip derdinizi anlatmalısınız. Bana gayet mantıklı geldi. Ayrıca sizin belirttiğiniz bordo&mavi gözüme daha hoş geldi.

Loading %61..

Yorum

• twente'nin bu sezonki kırmızı forması gibi mi olacak?

düz kırmızı. kol ve yaka biraz koyu mu olacak?

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            twente'nin bu sezonki kırmızı forması gibi mi olacak?

düz kırmızı. kol ve yaka biraz koyu mu olacak?
            akhisar-belediyespor20152016-588411-ic-saha-formasi-57456.jpg

Yorum

• Elinde fazladan geçen sezonun çubuklu formasından olan var mı? L beden lazım. Özelden yazabilirsiniz. Doğru konuya mı yazdım bilmiyorum ama yazacak başka yer bulamadım.
              Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• akhisar-belediyespor20152016-588411-ic-saha-formasi-57456.jpg

renk tonlarını göstermek için acele yaptım detayıyla uğraşamadım kusura bakmayın
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dün yükledim fotoşopu 1 saat kullanım vieolarına vs bakıp ilk tasarımımı yaptım yorumlarınızı bekliyorum
                  [ATTACH]8977[/ATTACH]
                  Siyah forma yapılacaksa logo bu şekilde olmalı.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• twente formalarini soranlar oluyor yeni sezon formalarimizin aynisi diye ben twente formalarini paylasamiyorum bilmiyorum nasil oluyor bilen varsa paylasim yapabilir sorun yok sanirim sikinti olmaz
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de TS Club'ı özledim Elimde 05/06 forması var. Valla nike bu kadar güzel forma yapamaz kanımca.
                      bende Kappa'yı özledim..
                      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]8979[/ATTACH]
                        sade cubukluya talim etcez demek ki...

Yorum

• Buarada Emirates haberleri yalanmış.

Emirates'ten bilgi aldım biraz önce.

Yorum

• Başlıksız-1.jpg

Hem photoshopu denemek hem de burada konuşulanları test etmek için böyle amatör bir çalışma yaptım. Zaten konturlerken yaptığım kesik özetliyor aslında seviyemi Ben renkleri böyle kullandım yorumlarınızı bekliyorum
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]8983[/ATTACH]

Hem photoshopu denemek hem de burada konuşulanları test etmek için böyle amatör bir çalışma yaptım. Zaten konturlerken yaptığım kesik özetliyor aslında seviyemi Ben renkleri böyle kullandım yorumlarınızı bekliyorum
                              Renkler güzel bence.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• CfgUT6eW4AAsdNy.jpg

Bursaspor hatıra forması.1080 TL verenin adı formaya yazılacakmış.

Edit:Görselde yok ama tanıtılan forma puma
                                En son Cryptex tarafından düzenlendi; 14.04.2016, 17:00.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X