Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Nike bir numaradır forma işinde. Peşinden de kimse gidemez bence.

Nike ile 6 sene geçirdik. Belki biraz daha geçince kulübün lehine birçok durum oluşacak.

Uzun vadede yanlış bir seçim yapmış olacağız bence ...
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Adidas yılllardır aynı dizayn ile gidiyor hiç bir yenilik yok.
      Almanya Milli takımın formasında bile Nike'den özenti aldıkları belli.
      Nike ile devam edilmeli kesinlikle

Yorum

• Vale macini izliyorum da guzel forma yapmis
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Nike ile devam etmemek harakiridir.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yorum

Yorum

• Ne stadın altındaki Ts Club'ta,ne Forum'da ne de Meydandaki Ts Club'ta Nike forma yok,buradaki arkadaşlar internetten Hepsiburada'dan bak ordan alırsın dediler,orada da sadece çocuk boyları var,bir Molozdaki birde Varlıbaştaki Ts Club'a bakmadım ama sanmam ki oralarda da olsun.Forma alacağım forma yok,her sorduğum çalışan farklı konuşuyor.23 yaşındayım böyle rezalet görmedim.

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne stadın altındaki Ts Club'ta,ne Forum'da ne de Meydandaki Ts Club'ta Nike forma yok,buradaki arkadaşlar internetten Hepsiburada'dan bak ordan alırsın dediler,orada da sadece çocuk boyları var,bir Molozdaki birde Varlıbaştaki Ts Club'a bakmadım ama sanmam ki oralarda da olsun.Forma alacağım forma yok,her sorduğum çalışan farklı konuşuyor.23 yaşındayım böyle rezalet görmedim.
                    orjinal nike formamiz sadece burada kaldi sanirim
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Amblem detaylı formalar cok hosuma gidiyi

Yorum

• Nik bu seneyi artık çöpe attı herhalde, forma yok, böyle bir rezalet olabilir mi, yönetim el uzattığı her şeyi batırmasını bildi, tebrikler valla.

Yorum

• Forma kalmaması tam bir skandal. Ama Nike hariç hangi markayla anlaşırsak anlaşalım sonu hüsranla biter. Şu an Nike 1 numara. Belki bir nebze Adidas. Diğerleri tam facia.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Nike, üst klasman formalarda iyi ama bize verdiği cort klasmanlarda çok basit kalıyor. Trabzonspor'a yakışan Adidas'tır. Çünkü değil 6 sene 60 sene de Nike ile çalışsak Nike bize üst kalsman forma vermez. Ama gs'ye daha ilk yılında üst klasmandan çalışmaya başladılar. Ne de olsa hiçbir spor markası fb, gs ve bjk dışında hiç bir takıma sponsor olmuyor. O sebeple parası neyse verip Adidas'la çalışmalıyız. Çünkü Adidas'ın kalitesi tartışılmaz. Dizayn olarak da al benisi son derece yüksek formalar üretiyor tabii seçmesini bilene.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike, üst klasman formalarda iyi ama bize verdiği cort klasmanlarda çok basit kalıyor. Trabzonspor'a yakışan Adidas'tır. Çünkü değil 6 sene 60 sene de Nike ile çalışsak Nike bize üst kalsman forma vermez. Ama gs'ye daha ilk yılında üst klasmandan çalışmaya başladılar. Ne de olsa hiçbir spor markası fb, gs ve bjk dışında hiç bir takıma sponsor olmuyor. O sebeple parası neyse verip Adidas'la çalışmalıyız. Çünkü Adidas'ın kalitesi tartışılmaz. Dizayn olarak da al benisi son derece yüksek formalar üretiyor tabii seçmesini bilene.
                              abi kusura bakmada
                              adidas bizim tarafimiza bilen bakmamis, ilgisi soruldugunda

galatasarayin formalari igrenc, elit kategori oysa istemem

adidas okadar iyse dizaynda, neden bütün gecdigimiz yili rakiplerinin bas designer larini transfer etmeylen gecirdiler, reebok u batirdilar, salomon satislari yariya kadar indi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nike'ı tek geçerim. Bütün efsane formalarınızda Nike imzası var bence.
                                Forma kalmaması Nike'la ne alakası olabilir ki.
                                Adam akıllı siparişleri verildi de Nike mı yetiştirmedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X