İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence interin renklerinden kaynaklanıyor yada çok sevdiğimden ne yapsalar yakıştırıyorum laci siyaha.
Ama su Interin yazi fontuna baktikca tüpcüye öyle bi kiziyorumki , gina geldi su standart arial mi nedir.
Yorum
-
Uzun kollu forma tekrardan çıksa ne guzel olur
Ayrıca antreman tişörtleri umarım gelecek sene satısda olur
Anlaşmaya mı eklerler yeni sözlesme mi yaparlar orasını bilemem ama olay sadece formadan ibaret degil
GS nin bu konuda bizden daha iyi hizmet aldığını bilmeyen yok zaten...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
EditEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 14:16....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Ayrıca geleneksel öyle guzel olacak böyle özel olacak şenlikleri başlamıştır yada başlamak üzeredir
Fazla dolduruşa gelmeyınız efendim katalogdan giyineceğiz bunu bilelim
Önemli olan katalog degil güzel ürün doğru kombinasyon
Gecen sezonlardakı ince cubukluyu bizim için özel tasarlamıs olsalar ne olur elde dikmiş olsalar ne olur aynı şey olası yatay çubuklu için de geçerli
Çubuklu veya parçalı formanın altına beyaz sort giyiyor muyuz budur bence formayı guzellestıren...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
-
hau rengi bizim yönetici secseydi sanirim linc edilirdi
ne rengi oluyor bu simdi
krem mi
biraz düsündükden sonra cappucino da olabilir diyorum
hmmmmmmmm
yada...............
funduk ezmesi miEn son selcuk tarafından düzenlendi; 29.05.2015, 10:03."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Barcelona'nın forma tasarımının ilham kaynağı taraftar ve Katalan bayrağı
En son a f s tarafından düzenlendi; 29.05.2015, 10:10.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum