Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 14:08
    Laporta: “It’s a shirt full of feelings”

Anna Segura

During the launch of the new shirt, FCB chairman Joan Laporta said that “our players will be wearing a modern, pioneering shirt that is full of feelings”.

FC Barcelona chairman Joan Laporta and Nike Sports Marketing director Albert Baronet agreed at the launch of the team strip for next season that the new shirt is modern.

‘More than a shirt’

Joan Laporta said that the Barça shirt is "more than a shirt” as it is “modern, pioneering and full of feelings”. Albert Baronet said that Nike “is seeking to deliver the best products with a first-class blend of technology and design”.

“The shirts are modern and spectacular interpretations of historic FC Barcelona kit,” he pointed out. “We’ve kept those icons, symbols and details which we all like to see on the shirt.”

Working with Nike

Nike is more than just the company which supplies FC Barcelona kit. “Nike works with us to put in place corporate social responsibility programmes and projects for helping the neediest adults and children,” noted Joan Laporta.

Global commitment

“Sport and especially football is a means of making the world a whole lot better,” added the Barça chairman. “Here the commitment and ability of two pioneering organisations in Barça and Nike have come together to develop this programme in conjunction.”

“We like being the leaders in our sector, not only in terms of sports results but also with the leaders in feelings, messages and projects,” said Albert

nacizana okuyup anladığım kadarıyla çok iyi bir teknolojiden yapıldığından ve sporcuların kendini çok iyi hissetmelerini sağladığından bahsediyor. kockoca BARÇA ile aynı markayı ve teknolojiyi kullanıyoruz
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 03.07.2008, 11:44.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• Arsenal yeni sezon deplasman forması.

Her sene belli renkleri ön plana çıkarıyorlar bu sene de fosforlu sarı moda galiba.
        Barcelona'nın da üçüncü forma rengi fosforlu sarı-yeşil gibi bir renk çünkü.

Bakalım seneye hangi ekstra renk moda olur?
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bizim formalar kesin müthiş olur nike bu işi biliyor
          Més Que Un Club

Yorum

• Arsenal sariyi daha önce de kullanmisti zaten.

Acikcasi kollardaki kirmizi cizgileri hic begenmedim.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet bencede süper oluyo altın sarısıyla...Nike mükemmel seçim oldu,ligde ilk olarak bize yapıyolar orjinal zaten...
              Hayir ben Ankaraspor'a da Nike yapiyor biliyorum...!
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayir ben Ankaraspor'a da Nike yapiyor biliyorum...!
                Gene Ankaraspor mevzusu

Ankaraspor Nike'a para ödeyip aliyor formalari. Bize ise Nike sponsor oldu, yani üstüne para ödeyecek
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Manchester United 2008 / 2009 sezonu Nike deplasman formaları BMN farkı ile:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ya gerçekten formaların fiyatı ne kadar olur ben şu ana kadar 50 ytl biriktirdim öğrenciyim pahalı olur die korkuyorum.
                    geçen sene pumalar çıktığında ilk kaç paraydı bilen varmı?

Yorum

• Geçen sene pumalar çıktığı zaman Parçalı ve Çubuklu 67 Beyaz ve Mavi formalar 52 Ytl idi....

Yorum

• Şimdi Arsenal'in falan müthiş reklamları var...Bizim de böyle renkli reklamlara ihtiyacımız var bence...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen sene pumalar çıktığı zaman Parçalı ve Çubuklu 67 Beyaz ve Mavi formalar 52 Ytl idi....
                          evet çubukluyu ben 67 ye almıştım sivas maçı öncesi
                          Soroynali29....

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene pumalar çıktığı zaman Parçalı ve Çubuklu 67 Beyaz ve Mavi formalar 52 Ytl idi....
                              Şu an 20 ytl ilk çıktığında müthiş pahalıymış inşallah bu sefer yönetim fiyatı düşürür.

Yorum

• ali fuat abim

nike zamanla bize de BARÇA , manu ve inter e yaptığı gibi spor ayakkabılar yapar inşallah değil mi ? geçen sene berat abide bilir pumanın 1 tane bordo mavi ayakkabısını ta amerikalarda aratttım .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X