Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• içinde turkuaz geçiyor milli takım t-shirtün yanlış olmasın.ancak nikeın ürettiği bazı takımlarda farklı renk t-shirt olabiliyor.bütün sponsor olduğu kulüplerin amblemlerini düzgün dikiyorlar,inşallah bizimki de formalarda düzelir

Yorum

• ehuehu

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben anlamam, sorumlusu Nike ve Trabzonspordur.

Tasarım ve görüşlerimi hem kulüple hem de Nike ile paylaştım. Gerisi onları ilgilendiriyor.

Sözleşmeyi de ben yapmadım, kolleksiyonu da ben seçmedim. Sade bir taraftar olarak - çözümün bir parçası olmak adına- bizim renklerimizle ve Nike'ın zaten var olan çizgileri ile güzel ürünler çıkarılabileceğini göstermeye çalışıyorum.

Olaya bakış açısı ve zevk meselesi.

Gördüğünüz güzellikler, Trabzonspor'un güzellikleri. Çıkarsınlar işte bu cevherleri ortaya. Trabzonsporumuza katkıda bulunmak için illa yönetimde olmaya gerek yok. Sağ olsunlar nezaketlerinden arayıp teşekkür de ettiler üstelik. Projelerimizin yönetim kurulunda değerlendirilip, Nike'a sunulduğunu da biliyorum.

Onlar yapamazsa hesabını niye ben vereyim ki. Ben diyeceğimi testi kırılmadan diyorum. Daha sözleşme imzalanmadan ne kadar tasarım ve bilgi paylaştığımı BMN'dekiler bilir.

İnşallah umduğumuzdan güzel ürünler çıkarırlar.

Bunca emeğin ne olacak derseniz; ben iyiliğimi denize attım çoktan...
      AFS abi açıkcası ben senden şüpheleniyorum.Abi muhtemel olarak bu sezonki formalarımızı sen dizayn ettin,nike ta çalışıyorsun ve de bizden saklıyorsun demi bir insan bu kadar mı tevazu sahibi olur

(not: bu yazdıklarım bir hayal ürünüdür.gercekle alakası yoktur )
      diğerlerinden farklı...öteki...
      Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
      2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yau bu Gs ne hoşaf takımdır. Turuncudan başka renkmi yok develer...
        Kasten yaptıklarını düşünüyorum doğrusu.
        Turuncudan soğurum onların yüzünden..
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya ne varmış antreman formalarımızda. Antreman formalarında gercek renkler kullanılmıyor sunu bilin artık.

insallah öyle dir hemso vallah antraman formalarin mavisi biraz cok kapalli bence biraz daha acik mavi olmali
          TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bırak abi herkes biliyor türkiyede turuncu formayı ilk kimin giydiğini...özenti takım nolcak işte..
            Forumdaki bu ilk mesajım. Öncelikle herkese selamlar. İstanbuldan çok nadir de olsa sizlere katılmaya çalışacağım.

Sanırım Türkiye'de ilk turuncu formayı Adanaspor giydi
            İdman ocağı kökenliler yönetime geldiğinde sarı ve kırmızı karışımı olduğu için turuncu forma yaptılar ve Trabzonspor bu formayı iyi değerlendirdi. Hatırlarsınız ertesi sene de İdman oğacından olmayanlar darılmasın diye yeşil beyaz karışımı açık yeşil bir forma yapıldı. Trabzonsporun asıl rengi bordo mavi ama eski takımın renklerini karıştırıp turuncu forma yapma hakkına sahip. Bu durumda orjinal renkleri sarı ve kırmızı olan bir kulübün de federasyonun koyduğu kural yüzünden turuncu forma yapması gayet normal.(ana renkler dışında üçüncü bir renkte forma yaptırma zorunluğu var) Siyah ve griden nefret eden bir Galatasaray taraftar topluluğu oluştu son yıllarda. Yönetimde taraftara kulak verip onların istedikleri bütün tasarımları yaptı bu sene. İnşallah Trabzonsporun formaları da çok güzel olacak ve çatır çatır satın alacağız.

Yorum

• doğru söylemişin kardeş.inşallah amblemimizi de düzgün dikerse nike güzel formalar çıkar

Yorum

• İlk olarak DJ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forumdaki bu ilk mesajım. Öncelikle herkese selamlar. İstanbuldan çok nadir de olsa sizlere katılmaya çalışacağım.

Sanırım Türkiye'de ilk turuncu formayı Adanaspor giydi
                İdman ocağı kökenliler yönetime geldiğinde sarı ve kırmızı karışımı olduğu için turuncu forma yaptılar ve Trabzonspor bu formayı iyi değerlendirdi. Hatırlarsınız ertesi sene de İdman oğacından olmayanlar darılmasın diye yeşil beyaz karışımı açık yeşil bir forma yapıldı. Trabzonsporun asıl rengi bordo mavi ama eski takımın renklerini karıştırıp turuncu forma yapma hakkına sahip. Bu durumda orjinal renkleri sarı ve kırmızı olan bir kulübün de federasyonun koyduğu kural yüzünden turuncu forma yapması gayet normal.(ana renkler dışında üçüncü bir renkte forma yaptırma zorunluğu var) Siyah ve griden nefret eden bir Galatasaray taraftar topluluğu oluştu son yıllarda. Yönetimde taraftara kulak verip onların istedikleri bütün tasarımları yaptı bu sene. İnşallah Trabzonsporun formaları da çok güzel olacak ve çatır çatır satın alacağız.
                öncelikle hoşgeldin kardeş...haklısın adanaspor giymiştir ilk turuncu formayı..ama bnim cümlemdeki kastım renkleri içinde turuncu olmayıp(bizim bordo-mavi) turuncuyu ilk defa 3.renk olarak kullanan takım maksadında söledm..yanlış hatırlamıorsam 2003-2004 sezonuydu..tıpkı fenerin turkuaz formayı türkiyede ilk defa denediği gbi bizde turuncu formayı büyük takımlar arasında ilk defa denedik ilk biziz yani..

Yorum

• arkdaşlar bazıları heyheylenecek ama milli takımın idmanlarda giydiği tişörtlede bi bakın,bizimkilere bakın 1. kalite falan değil!! calenin tek bi resmi var 2 3 önceki sayfada yakasına bi bakın tişörtün buruşuk dikiilmiş vede lottonun gölcüksporda bize dağıttığı tişörtlerin de aynısı..milli takım tişörtleri futbolcuların üstünde çok iyi duruyodu oturuyodu bizimkilerin giydikleri geniş dede tişörtü gibi kusura bakmayın ama millilerin tişörtleriyle bi yanyana getirince bütün hevesim kursağımda kaldı..isteyenler bakabilir millilerin giydiği idman malzemelerine!!!ayrıca nike barcelonaya ürettikleri malları bizede üretsin diorsunuz tişört mont falan ama orda üretilen satılıo trabzondakiler satılacakmı?? alacak olanlar elle sayılır üni öğrencierinden bikaçtane alan olur işte,kimse ynalış anlamasın ben bugune kadar gördüklerimi sölüorum.. ben olsam ürertmem ,çok enteresan:formalar belli oluyo ve marka amblemli çakma sahte formalar satışa sunuluyo hemde trabzonun göbeğinde satılıyo bu formalar ben bunu anlamıyorum!!! nası oluyoda satıyolar hadi onlar satıyo siz nası izin veriyosunuz...adam bu zamanda maçaa gelio stada üstünde bordo mavi poşetten yapılmış forma markasına bak Erhan Tekstil( isim tamamen hayal ürünüdür!! ) bunları düşününce nike iyi yine sponsor olmuş diorum bu kadar sahte formalıyı görseler olmazlardı ama!!!

Yorum

• Krampon'Larda Nike oLsun...

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Porto 2008 / 2009 sezonu formaları, BMN farkı ile:

forumu esir almışım öyle mi?
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak m'd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu formaları görünce bir tanede messi'nin formasını alsam mı die düşündüm.Özellikle numara stilleri çok hoşuma gitti.
                        şu mağzadaki düzene bak be bende oraya gitmek istedim şimdi. o formaların arasında ki ikinci adam ne yapıyor acaba. bana göre mağzadaki dizayn bile almaya teşvik ediyor
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Benim en çok korktuğum nokta fiyat...Çünkü formaların hepsinden almak istiyorum...İlk çıktığı gün 70 Ytl benim için makul bir fiyat olacaktır...Bir de nike milli takımımız için taraftar forması uygulaması yapmıştı...Ama bence taraftar formaları tam bir fiyasko idi..Formanın yakası bile oyuncuların giydiği yaka ile aynı değildi...Bizdede buna benzer bir uygulama belki olabilir....Ama dediğim gibi 70 ytl takım forması için makul bir fiyat olur...Ama 100 Ytl falan olursa yanına bile yaklaşamam bir süre...

Yorum

• Mesela üstteki formanın subsidesports'daki fiyatı 60 Euro..Yani 115 Ytl...Bu benim için inanılmaz bir para...Öğrenciyiz sonuçta.....

Yorum

• Yönetimden aldığım habere göre; Ersun Hoca formaların ve idman malzemelerinin kalitesinden çok memnun kalmış ve bunu dile getiriyormuş. Pumanın üstüne bu formalar ve idman formaları gelince keyfi iyice yerine gelmiş. Rahatlığı ve kalitesi Hocamız ve futbolcular tarafından da onaylanmış haberiniz olsun.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Üstteki Porto'nun çubuklusunu bize uyarlasınlar yeter gayet güzel ve hoş olur ben çubuklu alacağım.
                                DOZER CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X