arkadaşlar kollarda olan nike işareti olmayacak değilmi bizim formalarda.yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımız onların 2.kalite formalar oldugunu söylemişti.ankaraspor ve eskişehirsporun kollarında bu işaretten vardı.afs nin koyduğu kırmızılı olan formada kolda bu işaretten vardı ama aston villanın yeni sezon formasında yok bu işaretten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşınızda Aston Villa'nın yeni sezon formaları BMN farkı ile
Deplasman formaları
İşin lansman ve reklamı nasıl fark ettiriyor farkında mısınız?
İlk halini ham görüp beğenmeyenler futbolcunun üzerinde takım olarak görünce bayılıyor veya en azından zamanla seviyor. Bunu yemeği mutfakta çiğken görenlere benzetiyorum. Bekleyelim servis yapılsın ondan sonra yorum yapalım.
Şaka bir yana, mesaj arkada kalsın istemedim.
Yorum
-
tanıtım şart
beyler şimdi bişey söyliycem dün trabzondaki bi arkadaşla konuştum dedim ki formayı gördün mü evet dedi dün gördüm nike olduğunu dün öğrendim dedi...bu arkadaş çok iyi bi trabzonspor taraftarıdır ama internet falan araştırmayan insanlar bizim nike ile anlaştığımızı bilmiyor...yani iyi bi tanıtım yapılması lazım yoksa bizim çoğu taraftar hala puma mağazasına gidip forma isterler....Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum