Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok mu önemli ki ? Anlaşıyoruz ya yeter sanırım
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evt bunlar benim calismalarim fakat formalarin resimlerini gördüm. Bi arkadas yollamisti.

Formalar ayni böyle olacak!
      Kardeş panik yapmaya gerek yok stil olarak zaten öyle olacak ki şu an üstümde senin yaptıklarının mavisi ( Ts futbolcuların giydiği ) var.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Arkadaşlar bir şeyleri eleştirmek için malzeme arıyorsunuz az sabredin çıkacak formaların , tişörtlerin orjinali bekleyin az kaldı sanırım 20 temmuzda..
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar bir şeyleri eleştirmek için malzeme arıyorsunuz az sabredin çıkacak formaların , tişörtlerin orjinali bekleyin az kaldı sanırım 20 temmuzda..

Sadece 1 hafta....
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            amblemin obezite sorunu var

Evet amblem biraz diyeyim obezite olmuş.Doktoru Nike a geri götürelim.
            "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geride klamasin

Yorum

• Geride kalsın arkadaşım da birşeyler bulup durmasınlar
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Yok artık daha neler
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Arkadaslar ilk önce yapilan antreman malzemelerine Puma'nin gecen seneki yapistirmali amblemler yapildi.

Fakat donradan gelen ürünlere TsClub amblemimiz yapildi, ve büyük ihtimalle formalarimizdada TsClub'un dikisli amblemler olacak.

Gözümüz aydin!

@Kazim_

Ben panik yapmiyorumki kardes Gayet rahat ve sakinim..
                    .

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kemal eline sağlık 10 numara forma olmuş. bunun aynısını bize yapsınlar işte. bu kadar değerimiz yokmu.

vallah su formaya bende hayir demem süper ya insallah budur abbbii
                      TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• ben yine her sezon aldıgım gibi bu sezonda cubuklu alcam
                        Més Que Un Club

Yorum

• Her Şey Güzel Olacak...
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• düzelir düzelir haule yamuk çıkacak değiller sahaya hoş bence düzelir
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yeni yapilan formalar cok guzel olmus, hayatta bundan daha guzel forma yok. hayat cok guzel. cicekler acmis durumda. hersey cok guzel olacak inaniyorum ben. Bordomavi net cok guzel. hayat cok guzel. hersey guzel olmali. (umarim bu mesajim da silinmez yav yoksa isyan ederim.)

bu formayi yaptigi icin Nike i kutluyorum. 25 tane siparis ettim gelir yakinda. herkes alsin. bedavacilik yok. Trabzonspor formasi naylon da olsa aliniz lutfen.
                              En son stormtiger61 tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 19:33.

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ...Ben panik yapmiyorumki kardes Gayet rahat ve sakinim..
                                Aşağıdaki cevabında öyle gözükmüyor ya da ünlem işaretini yanlışlıkla koydun galiba
                                İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ...Formalar ayni böyle olacak!
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X