Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
zaten bizim sorunumuz burada.
herkesin klasik bir forması var.
şikeciler çubuklu, küçük şikeciler düz beyaz, ğs parçalı.
parçalının ğs çağrışımı yaptığını inatla savunurum o ayrı.
bizim klasik formamız aston-villa formasıdır.
Klasik forma çabası çok gerekli bi çaba değil bence. gs parçalı çağrıştırıyo diyosunuz da bu sene parçalıları yok mesela
Adamlar kurulduklarından beri aynı formayı giyiyorlar, nerde bir çarpraz şerit görülse akla hemen River Plate gelir, bizim maalesef 50 yıl bile olmayan mazimizde böyle bir formamız yok.
Başka kullanıcı adıyla bana hakeretler yağdıranın kim olduğunu biliyorum, o da kendini biliyor. Kalabalıkta efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz demiş atalarımız.
Bu başlıkta veya forumda şimdiye kadar yalan yazmadım, ne yazdığımı ne söylediğimi biliyorum. Herhangi bir mesajı yazmadan önce tekrar tekrar okuyorum yanlış anlaşılmamak için.
Milleti gaza getiriyor demek buradaki insanların zekalarını hafife almak demek. Bu başlığa en çok mesaj yazan biri olarak göze batıyor olabilirim. Görüşlerimi beğenmeyen, katılmayan olabilir, katılmak zorunda da değil zaten. Arada haddini aşan bir iki kişi dışında saygısızlıkla karşılaşmadım ben BMN'de. Beni yakından tanıyanlar, yüzyüze konuşanlar ne demek istediğimi daha net anlıyor. Kaldı ki hiç karşılaşmadığım, konuşmadığım, ama arkadaş, dost olduğum pek çok insan var BMN'de çok şükür.
Formalarla ilgili tahmin, yorum ve bilgi paylaşıyorum herkes gibi. Yazdıklarımda tutarsızlık veya yalan yok, kimseye yalan borcum da yok kendimi birilerine ispatlama derdim de. Başlığa hiç yazı yazmamayı da düşündüm pek çok kez.
Benim fikirlerime katılmama özgürlüğünüz olduğu gibi benim de bazı görüşlere katılmama özgürlüğüm olduğunu düşünüyorum.
Yeni formalarla ilgili önce bilgi, ( o sırada görüntüsü yoktu heniz ) sonra görüntü olarak, en son da canlı olarak gördüm. Kulübümüzün menfaati gereği formaya ait tüm detay ve bilgileri paylaşmadım bilinçli olarak, ama puzzle gibi parçaları birleştirenler forma ile ilgili epey bilgi sahibi oldu. Formalar çıkınca ne yazmıştım ne çıktı, bazı detayları niye yazmadım diye ayrı bir mesaj yazarım.
Formalarla ilgili eleştirilerimi ve eleştirilerinizi işin kaynağına iletiyorum merak etmeyin. Burada yazılmayan ve yazılmaması gereken çok şey oluyor.
Burada kimseyi rencide etme kırma niyetim yok, klavyenin ruhu yok derler bazıları mesajlarımdan dolayı alınganlık gösteriyor olabilir, normal karşılıyorum. İşlerin nasıl yürüdüğünü yakından bilseydiniz siz de bana hak vereceksiniz.
Kulübümüzün pozitif eleştiriye değer verdiğini, toplumumuzda bu kültürün çok oturmadığını söylerim hep. Benim şansım tasarım işi ile uğraştığım için çözüm önerileri sunabiliyor olmam. Bugünlerde piyasaya çıkacak Onur tişörtü tasarımım böyle bir süreçte gelişti.
Formayı benden başkasının görmüş olması beni sevindirdi; benden dolayı söylediklerime inanmayanlar biraz rahatlamış olsun istedim. Erdinho sağ olsun paylaşım konusunda hassasiyet gösterdi.
Bu başlıkta sadece Nike ürünlerini değil, forma kültürünü ve hayatı konuşuyoruz. Ben karşımdaki insanlara hep saygılı oldum, anlamaya çalıştım, bana başta gıcık olup, sonra dost olan insanlar da oldu. İyi niyetli olduğumu bilin benim için yeterli. Kızabilirsiniz, katılmayabilirsiniz, gıcık olabilirsiniz ama lütfen saygı gösterin. Arada ne dediğini bilmeden, söylediği sözün nereye gittiğini hesap etmeden saygısızlık edenlere de söyleyecek söz yok.
Formanın özelinden genelinden vs anlamam ama yakından gördüğüm kadarı ile Beşiktaş'ın formaları bence çok iyi. İnşallah bizim formalar da beklentilerimizi karşılar.
Yorum